DOLAZE SLAYER I ANTHRAX / Doznajte sve detalje metal spektakla koji će se u srijedu održati na Velesajmu

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Obje grupe, koje su nekada bile članice tzv. "Big four" thrash metala (s Metallicom i Megadethom) trenutno su na svjetskoj turneji na kojoj promoviraju nove albume

31.5.2016.
17:43
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni thrash metal bandovi Slayer i Anthrax održat će u srijedu, 1. lipnja, koncert u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma.

Obje grupe, koje su nekada bile članice tzv. "Big four" thrash metala (s Metallicom i Megadethom) trenutno su na svjetskoj turneji na kojoj promoviraju nove albume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom paketu su prošle godine uspješno poharali Europu na rasprodanoj turneji, a ovoga ljeta će u toj kombinaciji odraditi svega nekoliko koncerata, uključujući i ovaj u Zagrebu.

Kalifornijski Slayer, jedan od naznačajnijih metal bendova u povijesti, proteklih je godina ostao bez osnivača i gitarista Jeffa Hannemana, no 2015. vraćaju se sa zapaženim albumom "Repentless".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novom zagrebačkom koncertu odsvirat će, uz pjesme s novog albuma, presjek bogate karijere, među kojima i klasike žanra poput "Raining Blood", "Dead Skin Mask", "Hell Awaits", "South Of Heaven" i "Seasons In The Abyss".

Njujorška petorka Anthrax nedavno je izdala jedanaesti album "For All Kings". Bend predvođen osnivačem Scottom Ianom na sceni je, kao i Slayer, od 1981. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvotno zapaženi kao grupa koja je najuspješnije križala speed metal s thrashom, u kasnijim su fazama znali ući u groove metal vode, pa čak i u grunge, a ostali su ponajviše upamćeni nakon suradnje s hip hop legendama Public Enemy na obradi singla "Bring The Noize".

Do paviljona 9 na Zagrebačkom velesajmu ulazi se na ulaz JUG 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 19 sati otvorit će se vrata paviljona za publiku, u 20:30 počinje nastup Anthraxa, a u 22 Slayera, najavili su organizatori.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo