zato traži ljubav na selu / Dragana je draga cura, ali je ljubav neće, pa neće!

Dragana je draga cura, ali je ljubav neće, pa neće. I zato se prijavila u naš šou Ljubav je na selu. U njezinu slučaju u ličkom selu. Odbacite sve predrasude o Ličankama. Slijedi priča o još jednoj kandidatkinji koja je spremna na osvajanje.

30.6.2014.
18:10
VOYO logo

U ličkom posve tipičnom selu Mazinu živi jedna posve atipična Ličanka! Ima 20 godina, tetovaže i piercinge, visoka je 180 centimetara i željna je ljubavi. Iako je do sada živjela u različitim dijelovima Hrvatske, pa čak i u Kanadi, DraganaVojnović je ljubav odlučila potražiti na selu!

Iako njeguje moderan izgled, ne dajte se da vas on navede na pogrešan put - ova je djevojka farmerica od glave do pete!

"Ponosan sam na svoju sestru zato što je veliki radnik. Kad je potrebno i prijatelj je. I pomogne i s riječima i s radom i sa svim", kazao je Đoko Vojnović, Draganin brat.

"Volim se šaliti, volim pomagati, nisam sebična, barem ja mislim da nisam, po svemu ovome dosad što sam uradila za druge, mislim da nisam sebična. Što se tiče po pitanju ljubavi tu sam malo komplikovana", smatra Dragana.

Što to točno znači, tek ćemo otkriti u nadolazećim epizodama emisije Ljubav je na selu, a naša Marijana Batinić o cijeloj je obitelji već mnogo doznala!

"Ova lička obitelj je toliko topla, imaju puno djece i jedina neudana je naša kandidatkinja, ima nevjestu koja ima troje djece, a 23 godine, ima sestru koja ima 2-3 djece. Ona ima 20 i za svoje selo već je vrijeme za udaju", izjavila je Marijana Batinić, voditeljica emisije.

Najbolje tek slijedi.

Želite li s Draganom tražiti ljubav u njezinu selu, pišite joj na ljubavjenaselu@rtl.hr

Hoće li se Draganina avantura pretvoriti u potez života koji će pamtiti kao najromantičnije upoznavanje gospodina pravog, tek ćemo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dragana je na selu, a ljubav tek što nije stigla!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo