ZAGONETNA ČASNA SESTRA / Duh iz prošlosti stigao u 'Tajne'

Image
Foto: RTL

Lada Franić (Mirta Zečević), novi je lik u dramskoj seriji RTL Televizije ‘Tajne’ i danas, 24. listopada, pojavit će se u Vilin Dolu. No Ladino ime sad je Domenika, časna je sestra, a svojim pojavljivanjem pomrsit će račune bogatim Franićima, naročito Ivanu!

24.10.2013.
15:04
RTL
VOYO logo

No, to nije sve što Ladin lik nosi. Osim što je Ivan Ladinim nestankom zakopao i svoje osjećaje, Lada je zakopala još jednu veliku tajnu. Ako je otkrije, promijenit će sudbine mnogih, a naročito Marine…

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', Ivan se lomi bi li priznao kćeri kakvu je groznu stvar učinio. Umoran od laganja, priznaje Barbari da je ubio brata u tučnjavi, ali da je bio nesretan slučaj. Barbara je zadovoljna što je konačno uključena u krug obitelji i nada se da je više neće tretirati kao dijete. Na sprovodu Marina moli Ivana da održi govor – na njegov užas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Marina je zahvalna Ivanu na emotivnom govoru, a Brigita bjesni jer misli da će se Ivan raspasti i da će sve tajne izaći na svjetlo dana. Ivan na sprovodu ugleda duha iz prošlosti – Ladu.

Kako će se stvari odvijati, ne propustite pogledati večeras, od 20.00 sati, na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumica Mirta Zečević, koja je utjelovila Ladu (sestru Domeniku),  rođena je u Zagrebu 25. srpnja 1969. godine. Članica ansambla Drame Hrvatskog narodnog kazališta postala je prije 1993. godine.

Diplomirala je na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti 1997. godine. Njezina najupečatljivija uloga bila je u predstavi T.S. Eliota, ‘Ubojstvo u katedrali’. Mirta je glumila i u mnogim televizijskim serijama poput ‘Bračnih voda’, ‘Najboljih godina’, ‘Stipe u gostima’, te mnogim drugima, ali i u filmovima poput ‘Tri muškarca Melite Žganjer’, ‘Kotlovina’, ‘Zlatne godine’ itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo