OMILJENA HUMORISTIČKA SERIJA / Dva i pol muškarca = nula odraslih osoba!

Image
Image

Računica je jednostavna. Dva muškarca plus jedno dijete jednako nula odraslih osoba! Jedna od najpopularnijih humorističnih serija današnjice 'Dva i pol muškarca' ponovno se vraća na male ekrane. Ne propustite zgode i nezgode vrckavog ženskara Charlieja, njegovog brata Alan i mrzovoljnog klinca Jakea na RTL2 od 7. veljače.

31.1.2012.
12:31
VOYO logo

Jedno je sigurno, serija "Dva i pol muškarc"a će zarobiti gledatelje svojim opaljenim humorom, izvrsnim likovima i odličnim gostujućim glumcima, posebno Charlijevim bezbrojnim djevojkama koje su utjelovile neke od poznatih holivudskih glumica poput Jenny McCarthy, Brooke Shields, Teri Hatcher, Denise Richards, Jenna Elfman, Jeri Ryan, Heather Locklear i mnoge druge.

U početku producenti serije Chuck Lorre i Lee Aronsohn nisu bili sigurni koga će uzeti za ulogu Charliea, poročnog, bogatog neženju, ali vidjeli su odličnog Charliea Sheena u seriji Svi gradonačelnikovi ljudi u kojoj je glumio sličnu ulogu. Serija je ubrzo postala hit i omogućila veliki povratak Charliea Sheena na holivudsku scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istoimeni lik Sheen je donosio s posebnom lakoćom, djelomično i zbog toga što je poprilično sličan stvarnom životu i karakteru poznatog glumca. Na kraju je taj ponekad pretjerano hedonistički odnos prema životu stajao Sheena te izuzetno cijenjene i dobro plaćene uloge.

U veljači 2010. godine Sheen je dobio otkaz, ali i ekstremno bogatu otpremninu, a u seriji ga je zamijenio drugi lik i glumac, poznat kao nesnosno derište Hollywooda Ashton Kutcher, koji se već u prvoj epizodi prošetao gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim zbog Sheena, gledatelji su seriju zavoljeli i zbog dvojca Jona Cryera i Angusa T. Jonesa koji savršeno igraju ulogu oca i sina, a za koje su nagrađeni mnogim nagradama poput Emmyja i People's Choice.

Između ostalog, sama serija bila je tri puta nominiranja za nagradu Emmy i Zlatni globus, a osvojila je ukupno dvadeset i jednu prestižnu nagradu, uključujući People's Choice, Young Arist, SAG i to za najbolju TV humorističnu seriju, najbolje glavne i sporedne uloge, za produkciju, za muziku, za kameru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je zajedničko, osim straha i neugode koju donosi njihova dominantna, hladna i iritantna gospođa majka Evelyn Harper (Holland Taylor).

Alan je  opsesivno uredni kiropraktičar kojeg je ostavila žena, a Charlie je uspješni kompozitor jinglova i predani ženskar koji živi u kući na plaži, vozi Mercedes, ne ustaje prije podneva i skoro da nema poroka koji bi njemu bio stran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlie svom lagano luzerskom bratu i njegovom sinu Jakeu (Angus T. Jones), lijenom, pomalo zlovoljnom, ali ipak simpatičnom klincu ovisnom o hrani, pruži „privremeni“ krov nad glavom, dok se malo ne snađu i oporave od traumatične rastave.

Kao dodatna oprema uz podstanarstvo, u njihove živote ući će i Berta (Conchata Ferrell), radišna i dominantna domaćica redovito održava, ne samo Charlievu kuću, nego i njegove odnose s bratom i nećakom, te briljantno manipulativna i pomalo luda susjeda Rose (Marin Hinkle) koja im neće dati mira. Kada se u istu kuću stavi smotani otac, lukavi klinac i njegov brižni, nemogući stric, koji nikako i nikome ne bi trebao predstavljati uzor, vrhunska zabava je zagarantirana!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Serija Dva i pol muškarca je urnebesna zabava s izvrsnim humorom i odličnim glumcima. Stoga je ne propustite pogledati svakog radnog dana u 21.10 sati na RTL2!

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo