spoj ženstvenosti i elegancije / Ekskluzivni modni brendovi otvaraju vrata posjetiteljima Westgatea!

Image
Foto: PR

Jedan od najvećih europskih modnih lanaca, LPP, 12. ožujka stiže u Westgate. Reserved, Mohito, Sinsay i House vrhunski su brendovi koji će svojom bogatom ponudom bez sumnje zadovoljiti različite želje i oduševiti modne obožavatelje

8.3.2015.
11:50
PR
VOYO logo

Reserved, poznati modni brend LPP kompanije, oduševit će modna nepca ponudom muške, ženske i dječje kolekcije. Sve popularniji brend ima sve potrebno za kreiranje originalnog stylinga, a promovira mlade i talentirane dizajnere te kvalitetnu odjeću po povoljnim cijenama. Ambasadori brenda Reserved su kćer Micka Jaggera, Georgia May Jagger te Brooklyn Beckham dok zaštitna lica nove kampanje čini poznati trio: Georgia May, mama Jerry Hall i sestra Lizzy.

Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Reserved

Profinjene Mohito kolekcije karakterizira prirodnost i otmjen ukus, a namijenjene su svima koji žele istaknuti uvijek rado viđen spoj ženstvenosti i elegancije. Ovaj brend je također poseban i po tome što svojim sofisticiranim high fashion dizajnom nudi dnevne varijante drugačije od postojeće ponude kojim ističe energičan izgled i urbanu eleganciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Mohito u Westgateu

House je brend namijenjen mladima koji su dovoljno odvažni da se ne ustručavaju eksperimentirati i poigravati s modom.  Kreativni su i imaju zanimljive ideje, a glazba ih pokreće u pronalasku vlastitog stila.  

Ove će sezone posjetitelji Westgatea moći uživati i u poznatim Sinsay kolekcijama te kreirati vlastite i originalne kombinacije koje odgovaraju njihovom stilu i to po izvrsnim pogodnostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Sinsay u Westgateu

Posjetite trgovački centar s najvećom ponudom mode u Hrvatskoj i odaberite modnu kombinaciju po svom ukusu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo