BIJELO LUDILO U BEOGRADU / Ekskluzivno: Party koji je uzdrmao Balkan

Image
Foto: Sensation International BV

Svjetska atrakcija Sensation White vratila se u Beograd – ovaj put pod nazivom Innerspace! Obožavatelji house glazbe mogli su uživati u čak osam sati vrhunske zabave i nezaboravnom spektaklu u Beogradskoj Areni.

14.5.2012.
16:29
Sensation International BV
VOYO logo

Srpska prijestolnica Beograd u subotu je bio poprište najvećeg house partyja na svijetu – SensationWhitea. Ovo je drugi put da je senzacija u bijelom stigla do Beogradske Arene, a pod nazivom Sensation Innerspace posjetitelji željni dobre zabave mogli su doživjeti nezaboravno duhovno i energično iskustvo.

Točno u 22 sata, kako je i bilo predviđeno programskom satnicom, ludilo je započelo. Za DJ pultom našao se Mr. White koji tradicionalno otvara svaki Sensation White party i zagrijava publiku u isključivo  bijeloj odjeći. Nakon njega je nastupio Dennis Ferrer, koji je tijekom cijelog nastupa uspješno održavao veselu atmosferu među brojnom publikom, koja se pojavila u raznim kreativinm kostimima pa su se tako mogli vidjeti vragovi, anđelice, mornari, doktori…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac SunneryJames i RyanMarciano izveo je neke od najpoznatijih remikseva poput nezaobilaznog Adelinog hita „Rolling in the Deep“ te SHM-ovog „Andidotea“. Tijekom njihovog nastupa desetak tisuća posjetitelja moglo je uživati u čak četiri scenska nastupa na glavnom stageu u obliku lotosovog cvijeta, a najviše ih se dojmila izvedba pjevačice usred pozornice „You got the Love“.

Iza njih na miks-pult stigao je nizozemski čarobnjak FeddeleGrand, a u jednom trenutku gotovo svi posjetitelji dobili su plavkaste LED štapove kojima je čitava Arena utonula u plavu boju. Na DJ-pultu su ubrzo nakon toga snage udružili Daniel i JuanSanchez, da bi za najvjernije na kraju svoj set pustio jedan od najmlađih DJ-eva na sceni - Hardwell. Onima koji nisu izdržali, nije zasmetala ni glasna glazba u potrazi za dražesnim minutama sna i odmora na tribinama i ulazima u dvoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba dodati da su osim odlične glazbe, obožavatelji Sensationa iz 38 zemalja mogli uživati u fenomenalnoj pirotehnici i laserima te dvije fontane sa svake strane, a najveći dojam zasigurno su ostavile 92 LED lopte koje su mijenjale boje u ritmu house hitova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo