Intrigantni dokumentarac na RTL-u / Ekstravagantne dječje proslave i vjenčanja idu dalje!

Image
Foto: RTL

RTL Televizija od ovog petka, u 20.00 sati, gledateljima donosi drugu sezonu jedne od najpopularnijih dokumentarnih serijala 'U dobru, zlu i kiču', koja je snimana 2012. u produkciji Channel 4!

6.5.2013.
15:28
RTL
VOYO logo

Nakon uspjeha serije, koju je samo u Engleskoj vidjelo preko sedam milijuna gledatelja po epizodi, stižu novi intrigantni detalji života romskih zajednica.

Od ekstravagantnih dječjih proslava pa sve do najvećih vjenčanja u zemlji, u šest novih epizoda gledatelji će dobiti neograničen pristup članovima putnika i Roma, a kako bi dobili još bolji uvid u njihov svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka epizoda rješava i mnoge mitove o tim zajednicama pa će tako gledatelji čuti mišljenja od Roma i putnika vezanih za njihov neobičan način života. Preko svojih vlastitih iskustava i svakodnevnih obiteljskih proslava gledatelji će saznati što čini temelje modernih Romkinja.

Druga sezona 'U dobru, zlu i kiču' još će dublje 'zaroniti' u različite zajednice i istražiti vječita pitanja o evoluciji Roma - kako su živjeli pod utjecajem kriminala, kazni, ali i uživali u novcu te opet, s druge strane,  deložacijama i borili se sa zakonima, ali i kako su se obrazovali, osnivali obitelji te protumačiti njihove složene odnos s "ne-romskim zajednicama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Gledatelji će imati prilike upoznati i nova lica ali i nadoknaditi propušteno u životima popularnih favorita  prošle sezone kojima su nakon poroda, zaruka, vjenčanja, uslijedile kvalifikacije, deložacija i razvodi!

Još od prve sezone,  'U dobru, zlu i kiču', milijuni gledatelja gledali su ekstravagantna vjenčanja i pitali se: odakle dolazi novac? To je bila jedna od strogo čuvanih tajni njihove zajednice. Do sada… Naime, Romi i nomadi čine jedne od najbogatijih, ali najsiromašnijih članova društva, a u novoj sezoni otkrit će se tko su jedni od najbogatijih Roma i kako su se obogatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva epizoda, druge sezone, donosi priču o irskom putniku Larryju koji planira nevjerojatno vjenčanje za svoju najstariju kćer Margarete.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Osam djeveruša, 300 gostiju i velika bijela haljina su sve samo ne jeftino, a Larry je za vječanje štedio cijeli svoj život. No, kako će poslije otkriti, postoji tajni način na koji 'putnici' financiraju ova ogromna, glamurozna vjenčanja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite pogledati nove epizode 'U dobru, zlu i kiču', na RTL Televiziji, petkom od 20.00 sati.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo