VRATITE IZGUBLJENE KONTAKTE / Evo kako vratiti izbrisane kontakte na iPhone i Android uređaju

Image
Foto: Pixabay

Izgubili ste brojeve koji su bili pohranjeni na vašem moblinom uređaju? Ne brinite, donosimo vam savjete kako vratiti izbrisane kontakte

17.11.2017.
13:45
Pixabay
VOYO logo

Vrlo često nam se dogodi da, slučajno ili namjerno, izbrišemo kontakte na svojim mobilnim uređajima. No, postoje jednostavni načini kako vratiti izbrisane kontakte na Android i iPhone uređajima.

Što se tiče Android uređaja, postoji nekoliko načina za vraćanje kontakata koje ste izgubili. Jedan od rješenja jest logirati se na aplikaciju Gmail. U izborniku odaberite opciju kontakti u kojoj se nalaze svi spremljeni telefonski brojevi. Google je, naime, zapamtio sve kontakte koje ste unosili u uređaj. Na kraju odaberite opciju Restore contacts i brojevi bi vam se trebali vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Gmaila, pomoći vam može i aplikacija RecoveryAndroid.

Kod iPhone uređaja također postoje razni načini pohranjivanja kontakata. Jedna od opcija je spremanje na iCloud što može biti odlično jer ne povezuje samo kontakte s mobilnog uređaja, već i s iPada i iPod toucha. Za povezivanje s iCloudom potrebno je u Postavkama odabrati opciju iCloud. Nakon što uđete u iCloud odaberite Storage & Backup opciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvaljujući iCloudu, vaš uređaj počet će pohranjivati vaše kontakte koje jednostavno možete vratiti ako vam se slučajno izbrišu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo