VRATITE IZGUBLJENE KONTAKTE

Evo kako vratiti izbrisane kontakte na iPhone i Android uređaju

Izgubili ste brojeve koji su bili pohranjeni na vašem moblinom uređaju? Ne brinite, donosimo vam savjete kako vratiti izbrisane kontakte

Image
Foto: Pixabay
Vijesti.hr/ 17.11.2017. u 13:45

Vrlo često nam se dogodi da, slučajno ili namjerno, izbrišemo kontakte na svojim mobilnim uređajima. No, postoje jednostavni načini kako vratiti izbrisane kontakte na Android i iPhone uređajima.

Što se tiče Android uređaja, postoji nekoliko načina za vraćanje kontakata koje ste izgubili. Jedan od rješenja jest logirati se na aplikaciju Gmail. U izborniku odaberite opciju kontakti u kojoj se nalaze svi spremljeni telefonski brojevi. Google je, naime, zapamtio sve kontakte koje ste unosili u uređaj. Na kraju odaberite opciju Restore contacts i brojevi bi vam se trebali vratiti.

Osim Gmaila, pomoći vam može i aplikacija RecoveryAndroid.

Kod iPhone uređaja također postoje razni načini pohranjivanja kontakata. Jedna od opcija je spremanje na iCloud što može biti odlično jer ne povezuje samo kontakte s mobilnog uređaja, već i s iPada i iPod toucha. Za povezivanje s iCloudom potrebno je u Postavkama odabrati opciju iCloud. Nakon što uđete u iCloud odaberite Storage & Backup opciju.

Zahvaljujući iCloudu, vaš uređaj počet će pohranjivati vaše kontakte koje jednostavno možete vratiti ako vam se slučajno izbrišu.

Vijesti.hr/ 17.11.2017. u 13:45

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOLIKO HRVATSKA IMA OTOKA?

Broj otoka u Hrvatskoj: ovo je točan broj otoka u Hrvatskoj

Više s weba