ČETIRI NAGRAĐENA RADA / EXIT i Viber objavili pobjednika globalnog natječaja za dizajn stikera 'Moja EXIT avantura'

Image

Festival Exit i Viber odabrali najboljeg umjetnika i četiri nagrađena rada među više stotina umjetničkih djela primljenih na premijerni natječaj za dizajn Viberovih stikera

5.5.2016.
14:48
VOYO logo

EXIT, jedan od najprestižnijih svjetskih glazbenih festivala, i Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 711 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta, objavili su danas pobjednika i dodatna četiri nagrađena rada svoga zajedničkoga globalnog natječaja za dizajn naljepnica – „Moja EXIT avantura“.

Umjetničko djelo autorice Tanye Zaytseve iz Moskve (Rusija) službeni žiri natječaja odabrao je kao pobjednika, zbog čega će autorica dobiti nagradu od $3,000, a njezin će rad biti pretvoren u paket stikera koji će se moći preuzeti na Viberu. Još četiri umjetnička djela – čiji su autori Mylene Bragina (Moskva, Rusija), Sofija Jovandić (Beograd, Srbija), Aleksandra Kizevska (Novi Bečej, Srbija) i Vanja Todorić (Novi Sad, Srbija), žiri je posebno nagradio te će svaki biti nagrađen s $500. Svi nagrađeni umjetnici također će dobiti ulaznice za EXIT avanturu, dok će pobjednica natječaja biti pozvana da doživi EXIT avanturu s ostalim članovima kreativnog tima, uz VIP pristup iza pozornice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj Viberovog natječaja za dizajn stikera „Moja EXIT avantura“ bio je privući kreativne umove iz cijelog svijeta i otkriti njihovo viđenje EXIT avanture te njezinoga jedinstvenog duha, kao i festivalskog načina života, u obliku primamljivih Viberovih naljepnica koje će se moći koristiti u razgovorima – 365 dana godišnje. Ovom jedinstvenom natječaju domaćin je bio kreativna platforma Talenthouse, koja daje neovisnim umjetnicima iz čitavog svijeta izravan pristup kreativnim nacrtima vodećih brendova, agencija i zabavnih ikona.

Pobjedničko rješenje i posebno nagrađene radove možete naći na sljedećim linkovima za službenu stranicu kreativnog natječaja za dizajn stikera „Moja Exit avantura“:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tanya Zaytseva:  https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203750/530e1903

Mylene Bragina: https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203661/4b446fe0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sofija Jovandić: https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203792/eb43bfcb

Aleksandra Kizevska: https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203920/d2c1bd04

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanja Todorić: https://www.talenthouse.com/i/948/submission/203338/63f37341

Dušan Kovačević, osnivač EXIT-a, naglasio je važnost novog paketa naljepnica Exit Viber i predanih radova: „Proces odabira pokazao se težim nego što smo mislili, budući da je toliko mnogo kreativnih umova iz više od 50 zemalja i s 5 kontinenata predstavilo svoje odlične dizajne naljepnica. Festivali EXIT i Sea Dance – preko svog brenda „EXIT avantura“ – predstavljeni su na izuzetan način. Radujemo se konačnom paketu naljepnica koji će dodatno potaknuti komunikaciju među našim obožavateljima diljem svijeta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Erez Shocher, kreativni direktor Vibera, izrazio je svoje zadovoljstvo kreativnim prijedlozima iz cijelog svijeta: „Primili smo mnoštvo kreativnih radova, od umjetnika grafitera do klasičnih ilustracija – i bilo je jako teško odabrati pobjednika. Nakon dugotrajnog promišljanja, odlučili smo odabrati dizajn koji ne samo da predstavlja duh festivala, nego je također vrlo komunikativan i lako će se pretvoriti u naljepnice za razgovor putem Vibera.“

Najavljeni paket stikera na Viberu „Moja Exit avantura“ dodatno će približiti najoriginalniji svjetski paket festivala koji se sastoji od dvaju nagrađivanih festivala – festivala EXIT u Novom Sadu u Srbiji te primorskog festivala „Sea Dance“ u Crnoj Gori – njegovim obožavateljima iz cijelog svijeta, redovnim posjetiteljima te onima koji će ga prvi put posjetiti. Očekuje se da će Festival EXIT, koji se održava u čarobnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu – i Sea Dance Festival, smješten na prekrasnoj plaži Jaz, poznati po svojoj posebnoj energiji, jedinstvenoj atmosferi i nezaboravnim prizorima, opet pružiti obilje nezaboravnih glazbenih izvedbi, prožetih istinskim pozitivnim vibracijama entuzijastičnih posjetitelja te će proizvesti rijedak spoj snažnih i nezaboravnih dojmova ljeta 2016. za stotine tisuća svojih obožavatelja diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EXIT Magic – službeni trailer za EXIT avanturu 2016.: https://youtu.be/qdBcYUuLyqg

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo