slaba prodaja ulaznica / Festival Glory Dayz premješten u Tvornicu Kulture

Image

Zbog slabe prodaje ulaznica, prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala premješteno je sa Zagrebačkog velesajma u Tvornicu Kulture.

31.8.2012.
13:35
VOYO logo

Prvo izdanje zagrebačkog Glory Dayz Festivala ipak se neće održati na Zagrebačkom Velesajmu, kako je bilo najavljivano, već će se održati u zagrebačkoj Tvornici Kulture. Datumi održavanja ostaju isti: petak, 28. i subota, 29. rujan.

"S obzirom na veliki interes medija i publike za Glory Dayz Festival, ali ne i zadovoljavajuću pretprodaju ulaznica, odlučili smo ne ugroziti prvo izdanje Glory Dayz festivala eventualnom slabom  posjetom u velikom prostoru te smo ga odlučili organizirati u adekvatnijem prostoru. Tvornicu Kulture smo odabrali jer pruža odlične tehničke uvjete za održavanje malog indoor Festivala, osobito ponovno preuređena za novu koncertnu sezonu. Nadamo se da će općenita situacija dogodine  omogućiti da se Festival proširi i održi u onim razmjerima kao što smo i zamislili", pojasnio je direktor Menarta Branko Komljenović.

U sklopu manjeg izdanja prvog festivala od najavljenih stranih zvijezda nastupit će Saint Etienne, Spiritualized i Josh T. Pearson, ali nažalost neće nastupiti Peter Hook & The Light, Kitty, Daisy & Lewis. Od hrvatskih izvođača neće nastupiti Pavel, a od regionalnih zvijezda neće nastupiti Goribor, Darkwood Dub i Intruder

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na novonastale promjene, raspored i obaveze grupe Cults, potvrdu njihovog nastupa još čekamo i o tome ćemo vas obavijestiti naknadno!

"Nažalost, uslijed ovih promjena, nekoliko bandova koje smo najavili  neće nastupiti ovom prilikom, ali trudili smo se zadržati što više najavljenih izvođača i time opravdati status pravog malog indoor festivala. U budućnosti ćemo se svakako potruditi i nadoknaditi  fanovima ono što ovom prilikom propustaju, ali se također nadamo da  će publika podržati naše napore da se festival održi i zaživi, kako  bismo u sljedećem izdanju festivala priredili neka nova glazbena  iznenađenja i time zahvalili svima na podršci", kazala je voditeljica Festivala Zorana Kličković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da se cijena ulaznica od 1. rujna ne mijenja na 290 kuna, već ostaje 270 kuna, svima onima kojima su ulaznice  već kupili, ulaznice vrijede i za novi dvodnevni program u  Tvornici Kulture.  Svi koji su već kupili ulaznice i ipak ih žele vratiti,  to mogu učiniti od ponedjeljka 3.rujna do 15. rujna samo na prodajnim mjestima Eventima na kojima su ulaznice i kupili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo