SNIMA S FRANCUSKIM THE DO / Frontmen Kooksa u novom bendu

Image

Slučajno poznanstvo s eksperimentalnim Francuzima preraslo je u vrlo zanimljiv projekt.

30.1.2009.
17:17
VOYO logo

Luke Pritchard, lider britanske pop-rock skupine The Kooks, priključio se mladom francuskom bendu The Do s kojima će snimiti album sastavljen isključio od obrada. Većinom je, tvrdi Luke, riječ o manje poznatim stvarima kao što je "I Won't Hurt You" The West Coast Pop Art Experimental Banda.

The Do su eksperimentalni sastav čije je članove Luke upoznao prilikom jednog koncerta u Francuskoj. "Jako mi se svidjela pjevačica grupe, prekrasna je. Tražio sam njen broj iz razloga koji nemaju veze s glazbom, no na kraju je ispalo da ćemo snimiti album. Hajde, barem nešto", šaljivo objašnjava Pritchard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na spomenutom albumu trebao bi svirati instrumente koje ne svira ili čak ne zna svirati, pošto članovi The Do-a klasični pristup smatraju dosadnim. Materijal će, prema dosadašnjim saznanjima, izaći samo u Francuskoj, dok će u Veliku Britaniju stići tek nekoliko primjeraka, prvenstveno namijenjenih novinarima.

Što se Kooksa tiče, još uvijek su u fazi koncertnog promoviranja svog drugog albuma "Konk", objavljenog sredinom prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo