REDIZAJNIRANO IZDANJE / Gledajte RTL Vrijeme uz meteorologinju Teu

Image
Foto: RTL

RTL Vrijeme, jedan od najgledanijih formata RTL Televizije, od 8. listopada emitira se u novom, redizajniranom izdanju! Meteorologinja Tea Blažević svaki dan će nam donositi opširnu vremensku prognozu.

5.10.2012.
10:23
RTL
VOYO logo

Nakon središnje informativne emisije RTL Danas, koju uz voditeljicu Anu Brdarić, vodi i uređuje Igor Bobić, gledatelji će od 08. listopada pratiti redizajniranu vremensku prognozu.

Novi studio popratit će i novi dizajn vremenske prognoze, kao i 3D vremenske karte i animacije,  a o vremenu koje nas očekuje svakodnevno će gledatelje informirati meteorologinja Tea Blažević. Stručno i pouzdano, ali zanimljivo i opušteno, Tea će gledateljima prezentirati neke sasvim nove vremenske informacije, poput posebnih upozorenja i savjeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tea Blažević (27), diplomirana geofizičarka, smjer Meteorologija, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu, još je od malena pokazivala zanimanje za prirodne znanosti, fiziku i matematiku, a budući da je meteorologija, kako kaže, prisutna u svakodnevnom životu, odlučila se posvetiti znanosti o vremenu.

"Iz svakog godišnjeg doba nastojim izvući maksimum, volim kad nije ni pretoplo, ni prehladno, jesen i proljeće su mi idealni. Nisam meteoropat iako vjerujem u biometeorološku prognozu i mislim da je za određene skupine ljudi utjecaj vremena jako bitan", zaključila je nova RTL-ova meteorologinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do suradnje s RTL-om došlo je, objašnjava u svom stilu, vrlo prirodno: "Javila sam se na natječaj za sinoptičara i dobila posao! Mislila sam da ću imati tremu, no nemam je!".

A da nije meteorologinja, vjerojatno bi bila liječnica i posvetila se pomaganju ljudima. Slobodno vrijeme Tea najviše voli provoditi s mužem i trogodišnjom kćerkicom Laurom u šetnjama sa zajedničkim psom Williyjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo