PRIDRUŽILI SE AKCIJI I DRUŽENJU / Glumci i voditelji u akciji za djecu s Down sindromom

Image
Foto: PR fotografije

Članovi hrvatske podružnice Međunarodne komore mladih (Junior International Chamber – JCI Zagreb) u subotu 26. travnja organizirali su akciju ličenja učionica u OŠ Grigor Vitez na zagrebačkim Krugama.

27.4.2014.
21:00
PR fotografije
VOYO logo

Dvije učionice, u kojoj nastavu pohađaju djeca udruge sindrom Down Zagreb, bilo je potrebno osvježiti novim bojama. Navedenu potrebu prepoznali su članovi JCI Zagreba koji su odlučili zasukati rukave i krenuti u akciju ličenja učionica, a mlada umjetnica i soboslikarica Anita Genc oslikala je zidove šarenim motivima poput ružičastih sova koje se smatraju simbolom znanja i mudrost.

Važnost akcije prepoznale su i poznate osobe koje su se rado odazvale radnim akcijama i druženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Glumac Mislav Čavajda prvi je zasukao rukave i krenuo u ličenje stropa. Nije mu to predstavljao nikakav problem jer je, kako kaže, i sam nedavno imao iste radove u svojem životnom prostoru.

"Bilo mi je zadovoljstvo osvježiti novom bojom prostorije u kojima djeca svakodnevno borave", rekao je Čavajda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentator i stilist Neven Ciganović djecu je zabavljao šalama, a RTL-ovi voditelji Goran Fistanić i Tea Blažević su od članova udruge sindrom Down Zagreb Leona, Ane i Ante doznali kojim se sve hobijima bave i koji su im najdraži školski predmeti.

Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

Veliko veselje među djecom izazvala je glumica Doris Pinčić iz hit-serije Larin izbor. Doris se rado odazvala akciji JCI Zagreb jer pridonosi dobrobiti djece, a društvo su joj pravili suprug Boris te sin Donat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članica udruge sindrom Down Zagreb, Andreja, pohvalila se glumici kako je izdala knjigu poezije te da piše i drugu, a oduševljena Doris ponudila joj je čitanje pjesama na promociji.

Predsjednica udruge sindrom Down Zagreb, Natalija Belošević, zahvalila se članovima JCI Zagreb što su ovom plemenitom akcijom omogućili djeci ugodniji ambijent i uljepšali školske dane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR fotografije
Image
Foto: PR fotografije

"Presretni smo što smo uređenjem učionica pridonijeli djeci koja svakodnevno u njima borave. Zelena boja prevladava jer pozitivno utječe na proces učenja. Akcija je uspješno prošla, a djeca i roditelji su izuzetno zadovoljni, što je najvažnije. Drago nam je da smo ovom akcijom napravili pozitivnu promjenu i ostvarili nova prijateljstva", zaključila je predsjednica JCI Zagreb, Ana-Maria Gurdulić.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo