Autopass / Gotovo svako četvrto vozilo u Hrvatskoj padne na tehničkom pregledu

Image
Foto: PR fotografije

ORYX Asistencija predstavlja vrhunsku inovaciju koju je izbacila na RH tržištu pod nazivom Autopass

28.11.2016.
10:40
PR fotografije
VOYO logo

Onaj tko je barem jednom u životu odvezao automobil na tehnički pregled zna kako stresno to iskustvo može biti. Koliko god da vodite brigu o svom vozilu, uvijek postoji mogućnost da se nešto previdjelo i da će to rezultirati padom na tehničkom pregledu.

U Hrvatskoj je prosječna starost voznog parka gotovo 13 godina, što ukazuje na to da se većina vozača susreće s povećanim rizikom od pada na tehničkom pregledu, a službeni podaci govore da gotovo svako četvrto vozilo padne na tehničkom pregledu, dok to rezultira sa preko 3,24 utvrđene neispravnosti po vozilu koje se dijagnosticiraju tijekom godišnjeg tehničkog pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi vozače riješila dijela stresa, a i troškova, ORYX Asistencija je kreirala potpuno novi proizvod na tržištu, Autopass, koji omogućuje vozačima besplatan popravak osobnog vozila u slučaju pada na tehničkom pregledu vozila.

Naime, svima onima koji ne prođu tehnički pregled vozila a imaju ugovorenu uslugu Autopass, stoji na raspolaganju 0 – 24h kontaktni centar čiji će profesionalni i stručni agenti organizirati otklon kvara u najkraćem mogućem roku te, prema potrebi, organizirati zamjensko vozilo ili vuču vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autopass uključuje sljedeće usluge:

  • Stručna dijagnoza kvara kojom će se utvrditi potrebne servisne radnje na vozilu u svrhu uspješnog izvršenja popravka vozila
  • Pouzdan i brz otklon kvara na vozilu, na licu mjesta ili u servisu
  • Zamjensko vozilo u slučaju isključenja vozila iz prometa
  • Prijevoz (šlepanje) vozila do servisa u slučaju isključenja vozila iz prometa
  • Ukoliko vozač nije u mogućnosti doći po vozilo u servis nakon popravka vozila, može koristiti uslugu dostave vozila na kućnu adresu

Popis sklopova koji su uključeni u paket, količina grešaka koje vozač ima pravo otkloniti, kao i visina limita po sklopu do kojeg je moguće koristiti besplatan popravak vozila mogu varirati ovisno o tome koji se Autopass paket ugovori. Autopass se, za sada, može ugovoriti kod osiguravatelja prilikom ugovaranja nove ili obnove postojeće police auto odgovornosti. Stoga provjerite kod svog osiguravatelja ima li u ponudi novu uslugu Autopass.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zadnje dvije godine uložili smo milijune kuna u istraživanje i razvoj proizvoda i usluga, zatim nacionalno istraživanje potreba i navika potrošača, tehniku i logistiku na terenu, vlastiti razvoj softvera za poslovanje te u konačnici i u sami brand. Upravo kao jedan od rezultata takvih ulaganja pojavila se usluga Autopass. Već sada mogu najaviti da ćemo u skoro vrijeme na tržište izbaciti nove inovacije i na tome ne mislimo stati, izjavio je Branimir Gospić, član Uprave ORYX Grupe, zadužen za ORYX Asistenciju.

Više informacija o Autopass-u može se pronaći na www.autopass.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo