(Geffen/Aquarius) / GUNS N' ROSES - Chinese Democracy

Image

Nakon 14 godina i nekoliko milijuna potrošenih dolara, Axl Rose konačno je završio novi album nekoć najpopularnijeg rock benda.

29.11.2008.
17:59
VOYO logo

Čekajući da Axl završi "kinesku demokraciju" nekadašnji fanovi Gunsa pozavršavali su škole i fakultete, pozapošljavali se i dobili djecu.   

Usprkos tome, interes za onim što je ostalo od najpopularnijeg rock benda s početka 90-ih nije jenjavao pa su već po izlasku srušeni svi rekordi  
slušanosti i prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najduže pripremani album svih vremena teško je mogao biti dobar, no suprotno očekivanjima, nije ni potpuna katastrofa.

Axl i nepregledna lista suradnika očito su pažljivo pratili što se događalo na sceni sve ovo vrijeme pa je od starih Gunsa vrlo malo, dok u 
novim pjesmama možemo pronaći natruhe grungea, nu-metala, Metallice i skoro svega popularnog na rock sceni u zadnjih 15-ak godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, stvari funkcioniraju najbolje kada bend zvuči kao da su u njemu još uvijek Slash i Izzy - "I.R.S" prljavi je r'n'r komad s finim Led Zeppelin umetkom koji nastavlja "Appetite For Destruction", a "This I Love",  "Sorry" i "Street Of Dreams" power balade kao preslikane s "Use Your Illusion".    

Sve u svemu,  uspomena na bolju prošlost nije okaljana, što je u osnovi i domet onog što se danas krije iza naziva Guns N' Roses. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo