pet prednosti / Hit ili mit? Kako m-zaba može olakšati život

Image
Foto: PR fotografije

Puno je korisnih aplikacija. Ovo je jedna od njih. Upoznajte m-zabu, aplikaciju s kojom ćete banku uvijek imati ispred sebe. Gdje god i kad god Vam najviše odgovara!

20.12.2016.
9:31
PR fotografije
VOYO logo

Odlazak u banku možda ne spada među trenutke koje ćete zauvijek pamtiti. No, zapamtite ovo – više ne morate do banke! Mobitel već imate. Sve što Vam još treba jest m-zaba, aplikacija koja znatno olakšava poslovanje s bankom. A usput i čuva Vaše vrijeme i živce.

Previše je razloga zašto m-zaba, a ovdje ističemo tek pet prednosti koje olakšavaju svakodnevicu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • m-foto plati: Jednostavno fantastična opcija za plaćanje računa. S njom plaćate račun onoliko brzo koliko Vam treba da izvadite mobitel, skenirate uplatnicu i stisnete „Plati“. I to sve bez mogućnosti pogreške u pretipkavanju.
  • IBAN QR kod: Lijepo je posuditi novac prijateljima, ali nije lijepo kad kasne s vraćanjem. Koliko ste puta čuli izgovore zašto Vam baš ovaj čas ne mogu vratiti? A uz ovu funkcionalnosti novac se prebacuje na račune u dva klika. Klik, klik i prebačeno na račun.
  • sken u tren: Faktura majstora koji Vam je obavio popravak u kući nema barkod? Ni ne mora imati! Ova funkcionalnost dopušta Vam da skenirate bilo koji podatak s fakture, a ostalo se popunjava automatski. Na Vama je samo da stisnete „Plati“ i u trenu ste riješili uplatu.
  • m-bonovi: Kako kupiti bon za mobitel bez izlaska iz kuće? Pa mobitelom, jasno. Jedna je od prednosti m-zabe i mogućnost kupnje bonova bilo kojeg teleoperatera iz svoje najudobnije fotelje, čak i u tri ujutro. Čemu prekidati zanimljive razgovore?    
  • stanje računa: Zaboravite na duge šetnje do bankomata da biste vidjeli koliko još novca imate na računu. Čak i ako ste već u redu za blagajnu, još uvijek stignete provjeriti stanje. Bolje spriječiti šoping nego se crvenjeti na blagajni. 

S m-zabom sve je brže, sigurnije i jednostavnije. Ako je ljubav na selu, onda m-zaba mora biti na Vašem mobitelu! Hajde, ugovorite ju već danas –  stisnite ovdje i uzmite si još više slobodnog vremena.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo