Epilog kontroverzne utakmice / HNS poslao kazne u Koprivnicu: Direktor Slavena zbog napada na suca suspendiran s dužnosti

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zbog upaljenih 13 baklji u 71. minuti utakmice među pripadnicima navijačke skupine Torcida HNK Hajduk je kažnjen d 22.000 kuna

13.3.2019.
18:19
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Josip Juranović (Hajduk) i Matko Zirdum (Slaven Belupo) koji su isključeni na utakmici Slaven Belupo-Hajduk kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja. Uz kaznu zabrane igranja Zirdum mora platiti i 3.000 kuna novčane kazne (isključen zbog dvije opomene), a Juranović iznos od 4.000 kuna (prekršaj na suparniku u izglednoj prilici za postizanje pogotka).

Goran Rosanda, pomoćni trener HNK Hajduk koji je na istoj utakmici udaljen s klupe u 62. minuti zbog vrijeđanja sudaca kažnjen je s dvije utakmice zabrane obavljanja funkcije i 1.000 kuna novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvonimir Šimunović, direktor NK Slaven Belupo koji je prijavljen zbog vrijeđanja suca po završetku utakmice kažnjen je s mjesec dana zabrane obavljanja funkcije i novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna.

Zbog upaljenih 13 baklji u 71. minuti utakmice među pripadnicima navijačke skupine Torcida HNK Hajduk je kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 22.000 kuna, a NK Slaven Belupo kao organizator utakmice iznosom od 7.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo