LJUBAV JE NA SELU / Hoće li se Matija zaljubiti u Ivanu nakon susreta s njezinim roditeljima?

U novoj epizodi 'Ljubav je na selu', koja se emitira večeras od 21 sat na RTL Televiziji, svi farmeri su odabrali najdraže im kandidate te je na red došla nova faza upoznavanja. Za većinu od njih to znači susret s obitelji svog odabranika ili odabranice.

2.12.2014.
10:20
VOYO logo

Ivica će tako povesti kćer Ivanu i uputiti se u okolicu Varaždina, kako bi upoznao Marijinog sina i unuke. Prije susreta samozatajni Slavonac bio je jako uzbuđen, da li će to ushićenje splasnuti?

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kod Bernarda su s nestrpljenjem svi očekivali Marjanu, kojoj nije bilo ni malo svejedno što ide na upoznavanje njegovih roditelja. Brzo se uspostavilo da je nervoza bila opravdana, jer se druženje zapravo pretvorilo u procjenu buduće snahe, a Marjana je prokomentirala kako ju je "gospođa mama" poprilično odmjerila prilikom prvog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Matija neće imati nikakvog razloga žaliti se na doček i provod u Vukovaru. Ivana Isabella ga je i više nego srdačno primila, li ptanje je hoće li se svidjeti ‘budućoj punici’, kako je on zove. U Vukovaru će Matija otkriti i neke detalje iz Ivaninog života te se, čini se, zbog toga, još više zaljubiti u zavodljivu Ivanu Isabellu.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Lički par, farmerica Dragana i razigrani Nemanja, odlučili su da je prerano za upoznavanje roditelja, te da je bolje da se još malo međusobno upoznaju na neutralnom terenu, u romantičnom ambijentu. Dragana se nadala da bi to moglo pomoći Nemanji da pokaže i svoju nježniju stranu, jer se cijelo vrijeme na farmi prema njoj ponašao kao da je sa svojim prijateljem. Na kraju druženja svakako će doći do korisnog zaključka o njihovom odnosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Marija nije željela Daneta upoznati sa svojim roditeljima te ga je stoga pozvala u Zagreb na druženje. Kako ni jedno ni drugo ne poznaju Metropolu, nisu se najbolje snašli, a vrhunac druženja bio je trenutak kad je Marija Danetu objavila važnu informaciju. On je to smireno prihvatio te zatim obavio zanimljivi telefonski poziv.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Tko je bio sugovornik, doznat ćemo večeras u 21 sat, na RTL Televiziji, u novoj epizodi ‘Ljubav je na selu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo