dramatični preokreti u 'sulejmanu' / Huremin sin Mehmet na rubu smrti!

Image
Foto: RTL

Večerašnja epizoda 'Sulejmana Veličanstvenog' bit će puna iznenađenja i dramatičnih preokreta kojima će zaintrigirati svakog obožavatelja serije – Huremin i Sulejmanov sin Mehmet je na rubu smrti, Nigar dozna da joj je dijete živo, a Rustem-aga odbije poslušnost Hurem!

28.2.2013.
15:52
RTL
VOYO logo

Šećući s ocem i braćom po šumi pokrajine Manise, drugi sultanov sin, Mehmet, proboden je strijelom u leđa!

Život mu je u opasnosti jer se ne zna je li strijela bila otrovna ili nije, a njegovo ranjavanje različito utječe na ostale članove obitelji. Vidno uznemirena Hurem oplakuje sina uz postelju, proklinjući napadača koji se drznuo toliko se približiti njezinoj obitelji, Mahidevran se plaši da Hurem i Sulejman vjeruju kako ona stoji iza napada jer bi time svom sinu osigurala poziciju nasljednika, Mustafa tvrdi da je strijela bila namijenjena njemu, a Sulejmana iznenada obuzme najgori strah u životu - da su se njegovi sinovi zaratili zbog nasljedstva.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dok se Mehmet u Manisi bori za život, u Topkapi palači odigravaju se nove drame! Firuze se na jahanju teško ozlijedi, a Rustem-aga, koji je trebao iskoristiti njezinu ranjivost i zauvijek je dokrajčiti, u zadnji se tren predomisli i pošalje ranjenu miljenicu dvorskim liječnicima, smatrajući da je pronašao bolji i bezbolniji način kako maknuti Firuze s dvora.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Istovremeno, Nasuh-efendija dovede Nigar pred gotov čin - priznaje joj da je njezina i Ibrahimova kćer Kader živa i zdrava!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se i kako omiljeni likovi iz serije „Sulejman Veličanstveni“ oduprijeti  novim nedaćama, doznajte već večeras, u četvrtak 28. veljače u 21 sat na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo