podržimo ih zajedno / I poznati podržali akciju 'Veliki borci za male borce'

Image
Foto: PR

'Veliki borci za male borce' sveobuhvatna je akcija udruge Senzori kojom se želi proširiti svijest o postojanju senzornih poremećaja. Aktivnošću pod nazivom "SensoryDown" simbolizira se borba protiv relativno nepoznatih senzornih poremećaja koji vrlo često uzrokuju probleme mališanima u korištenju prstića

31.3.2015.
14:53
PR
VOYO logo

Kao podrška akciji "Veliki borci za male borce", pokrenuta je aktivnost "SensoryDown" u kojoj korisnici društvenih mreža objavljuju svoje fotografije koje prikazuju 'staredown' s njihovim povijenim i neposlušnim kažiprstom.

Akciju su podržali i poznati borci, a poruka je jedna - svi smo mi borci u životu i kao veliki trebamo podržati i one male.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Kristijan Rahimovski

"Veliki borci za male borce" sveobuhvatna je akcija udrugeSenzori kojom se želi proširiti svijest o postojanju senzornih poremećaja. Aktivnošću pod nazivom "SensoryDown" simbolizira se borba protiv relativno nepoznatih senzornih poremećaja koji vrlo često uzrokuju probleme mališanima u korištenju prstića.

Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Zoran Mamić

U tijeku je prikupljanje donacija za provođenje programa "Novi signali" koji uključuje svakodnevnu defektološku i senzornu obradu djece, a čiji je temeljni cilj pružanje svakodnevne pomoći djeci sa senzornim poremećajima i općenito djeci s poteškoćama u razvoju. Terapijski program razvijen je od strane stručnog kolegija udruge, a provodi ga profesor rehabilitacije VeronikaSabo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Nikolaj Pešalov

Udruga za pomoć djeci sa senzornim poteškoćama Senzori osnovana je krajem 2014. godine kao odgovor roditelja na neadekvatnu skrb o djeci sa senzornim poremećajima.

Pokažite da imate srce i svojim doprinosom pružite mališanima sretnije djetinjstvo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo