Nije šala! / I vi možete glumiti u filmu sa Scarlett Johansson!

Image

Joseph Gordon - Levitt, redatelj filma 'Don Jon', sve zainteresirane poziva na sudjelovanje u nagradnoj igri, a pobjednike čeka suradnja s jednom od najseksi glumica svijeta.

31.10.2013.
12:07
VOYO logo

Joseph Gordon - Levitt, redatelj filma "Don Jon", koji u hrvatskim kinima igra od 14.studenog, a u kojem glumi zanosna Scarlett Johansson, daje svima, koji su zainteresirani da se okušaju u glumi, priliku da ostvare svoje snove u njegovom novom filmu, baš uz Scarlett.

Zvuči predobro da bi bilo istinito? Levitt možda i ima smisla za humor, ali ovo uopće ne doživljava kao šalu, dapače projekt naziva Two Player Game već je u produkciji, a Johansson je već snimila svoju glasovnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte scenarij za ovaj kratki animirani film, namijenjen odraslima, na stranici Hit Record (https://www.hitrecord.org/records/1444954), snimite svoju najbolju verziju i pošaljite ju.

Image
Image

Gordon – Levitt traži najbolje za ovaj projekt. Ako niste baš vični glumi, ali ste talentirani ilustratori, ne čekajte mnogo jer i vas se traži. Pripremite ilustracije na zadanu temu i prijavite se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko zna, možda baš vi postanete dio ovog obećavajućeg projekta. Sve informacije potražite na  službenoj stranci projekta https://www.hitrecord.org/

Sretno! Do tada, Gordon – Levitt i Johansson vas, od 14. studenog zabavljaju u kinu sa novim hitom "Don Jon".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo