ATRAKTIVNE KREACIJE / I 'Zvjezdane staze' mogu biti vrlo, vrlo seksi

Image

U subotu navečer u programu RTL Televizije bit će TV premijera filma 'Zvjezdane staze' J.J. Abramsa. Tako će svi ljubitelji ovog dugovječnog serijala u Hrvatskoj doći na svoje. A općepoznata je činjenica da su fanovi 'Zvjezdanih staza' među najotkačenijima u svijetu filmova i serija.

31.1.2013.
10:18
VOYO logo

Njihova fascinacija likova i sadržajem 'Star Treka' ide toliko daleko da su se fanovi spremni vjenčati po 'klingonskim običajima', paradirati u vlastitim kreacijama na konvencijama 'Star Treka', a njihovu zagriženost znali su iskoristiti i proizvođači odjeće.

Tako je samo jedna od paleta proizvoda koja je ponuđena popularnim 'trekkiesima' bila i seksi uniforma kojom dominira uski korzet. Naravno da je ovaj odjevni 'outfit' odmah pronašao svoje kupce među ženskom populacijom ljubitelja 'Zvjezdanih staza', a kako to izgleda možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tako su se pojavili seksi korzeti za ženske članove 'posade' koji izgledaju prilično izazovno za sve 'trekkiese'.

I ne zaboravite, u subotu u 20 sati obavezno budite ispred svojih malih ekrana, uz program RTL Televizije i pogledajte kako je sve počelo kada su Spock i kapetan Kirk još bili studenti u odličnom filmu J.J. Abramsa 'Zvjezdane staze'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo