NEMA ZABRINUTOSTI / Ima li mjesta za paniku? Modrić propustio trening!

Image
Foto: Pixsell

Veznjak Tottenhama Luka Modrić propustio je poslijepodnevni trening u Oslu zbog lošeg općeg stanja, ali liječnici tvrde kako nema potrebe za brigom.

1.6.2012.
21:36
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić preskočio je poslijepodnevni trening u Oslu zbog nešto lošijeg općeg stanja, priopćili su liječnici reprezentacije.

Odlukom liječničke službe i izbornika SlavenaBilića zaključeno je da Modrić nije u stanju odraditi trening na stadionu Ullevaal, na kojemu će u subotu reprezentacije Norveške i Hrvatske odigrati pripremnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici naglašavaju da mjesta zabrinutosti nema, kao što nema nikakvih izrazitih simptoma koji bi upućivali na bilo kakav oblik viroze i slično, te da je riječ je o svojevrsnoj prevenciji, odnosno odluci o neizlaganju većim naporima kako se Modrićevo stanje posljedično ne bi pogoršalo. Prema riječima liječnika hrvatske nogometne reprezentacije, dr. Bahtijarevića i dr. Rakića, za očekivati je kako će se do sutra situacija potpuno normalizirati, te da će najbolji hrvatski nogometaš konkurirati za prijateljski susret s Norvežanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo