susret vrijedan finala! / Ivano Balić otkriva ključ za pobjedu nad Norveškom: 'Ne smijemo se upustiti u trku s njima!'

'Trebamo se brzo vraćati i presjeći njihovu trku te ih natjerati u igru šest na šest', ističe Balić

27.1.2017.
17:12
VOYO logo

Sportski koordinator za muški rukomet i član stručnog stožera hrvatske rukometne reprezentacije Ivano Balić najavio je za HRS večerašnji polufinalni dvoboj Svjetskog prvenstva protiv Norveške. 

”Mislim da smo iz utakmice u utakmicu bolji. Na početku Svjetskog prvenstva nije izgledalo onako kako smo htjeli, ali najbitnije je da smo pobjeđivali. Odigrali smo samo lošu utakmicu protiv Njemačke, ali sada to i nije toliko bitno. Za osminu finala i četvrtfinale smo bili pravi, igrali smo onako kako treba i nadam se da ćemo tako i nastaviti”, kaže Balić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je s Norveškom u posljednjih nekoliko godina odigrala mnogo utakmica, a naši Kauboji redovito su bili uspješni u tim dvobojima. 

”Norveška igra gotovo jednako kao u Poljskoj i Danskoj. Razlika je to što su sada iskusniji i imaju puno više samopouzdanja što pokazuje i plasman u polufinale Svjetskog prvenstva. Jedina promjena je što imaju mlađeg vratara koji nije bio u Poljskoj. On je vrlo dobar i to im je veliku plus na kvalitetu koju ionako imaju. Utakmica će biti otvorena i bitno je da spustimo tempo. Ne smijemo si dopustiti da trčimo s njima jer bi onda mogli imati problema. Na trku su slomili sve protivnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve počinje od Sagosena, ali u toj tranziciji Tonnesen i Lie Hansen dosta dobro iskorištavaju nepostavljene zone i imaju veliku slobodu za šut. Trebamo se brzo vraćati i presjeći njihovu trku te ih natjerati u igru šest na šest jer u tome imamo jako velike šanse”, zaključio je Balić za HRS. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo