LIJEPA LJUBAVNA PRIČA / Javio se fatalni mladić koji je Riječanki 'ukrao' poljubac: 'Otići ćemo na kavu i bolje se upoznati'

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Mladić je kazao da je ugledao tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mu je bila simpatična - i poljubio ju

11.3.2019.
21:12
Davorin Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

"Pola Rijeke" danas bruji o nesvakidašnjem, ali i rijetko romantičnom potezu mlade Riječanke koja je poželjela pronaći dečka koji se iskazao "donjuanovskim" potezom, no u "ludoj noći" protekloga petka nisu uspjeli izmijeniti kontakte. 

"Bilo je kratko, ali nezaboravno! Dečko je smeđokos a nosio je crnu kožnu jaknu…", prepričala je portalu RiječanIN djevojka koja se u petak navečer s tri prijateljice našla na Koblerovom trgu kada im je kod fontane prišao mladić i poljubio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pao poziv na kavu

Potraga je završena sretnim ishodom. Redakciji portala RiječaniIN javio se 19-godišnji mladić kojeg su spojili s djevojkom. Dvoje mladih složili su se s time da čim se ukaže prilika, jer mladić nije iz Rijeke, odu na kavu i bolje se upoznaju.

VEZANA VIJEST

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladić je objasnio kako se sve odigralo. "Bio sam vani s prijateljima, i mi smo bili dosta 'veseli', znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih djevojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična, i poljubio ju. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike dulje porazgovarati. No kada sam danas vidio njezin poziv na društvenoj mreži odmah sam odlučio  javiti se", ispričao je mladić kojeg su danas u svojim komentarima na društvenoj mreži mnogi pohvalili zbog njegova izravnog i romantičnog pristupa djevojci koja mu je bila privlačna.

"Sretna sam što smo pronašli dečka koji je zaslužan za jedan lijepi romantičan trenutak kod fontane u Starom gradu. Već smo se čuli i čim nam se ukaže prilika nadam se da ćemo otići na kavu i upoznati se bolje. Jasno mi je da su ovaj naš neobičan 'poduhvat', potragu za dečkom, mnogi na društvenoj mreži komentirali u šaljivom tonu, no izuzetno mi je drago što su totalno prevladavali pozitivni komentari vedrih ljudi koji vjeruju u pozitivu i ono da uvijek moraš biti uporan ako doista želiš ostvariti cilj do kojeg ti je stalo”, rekla je djevojka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo