Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Informatika i tehnologija

Kako aktivirati internet na mobitelu?

Ako imate problema s pokretanjem interneta na vašem uređaju, u nastavku donosimo savjete kako aktivirati internet na mobitelu

Image
Foto: Thinkstock
Vijesti.hr/ 14.8.2018. u 23:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dakle, internet na vašem mobitelu ne radi i ne znate što da napravite.

Ako niste u mogućnosti spojiti se na Internet putem vašeg mobitela, vrlo je velika vjerojatnost da na uređaju nemate internetske postavke. Ako je to u pitanju. obratite se vašem mobilnom operateru koji će vam dati sve potrebite informacije kako aktivirati internet na mobitelu.

Evo još nekoliko osnovnih savjeta kako aktivirati internet na mobitelu. Uđite u postavke na vašem uređaju i provjerite da li je opcija mobilni internet uključena ili ne. Ako ste je greškom isključili samo je ponovno aktivirajte i vaš internet bi trebao raditi.

Isti postupak ponovite i ako se radi o izgubljenoj Wi-Fi vezi pa je to razlog zbog kojeg nemate signal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da biste mogli aktivirati internet na vašim uređajima i da biste primili odgovarajuće internetske postavke za vaš uređaj, morat ćete poslati poruku na broj koji ćete dobiti od vašeg mobilnog operatera, a nakon toga zaprimit ćete i instalacijsku poruku. Po zaprimanju te poruke potrebno je odabrati opciju Spremi ili Instaliraj. 

U većini slučajeva bit će potrebno unijeti instalacijski kod koji će vam također dodijeliti vaš operater. Ako nakon toga uređaj ponudi mogućnost postavljanja zaprimljenih postavki za početne, samo naprijed, odaberite tu opciju te nakon instalacije restartajte svoj uređaj. Nakon što se uređaj upali možete se spojiti na Internet.

Upravo se čita

Image
zbog usklađivanja

Dobra vijest za umirovljenike! Stižu veće mirovine, evo kada kreću isplate

To je sve što je potrebno napraviti ako niste sigurni kako aktivirati internet na mobitelu. U svakom slučaju, što god od gore navedenog pokušate, ne možete pogriješiti.

Vijesti.hr/ 14.8.2018. u 23:14
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAJVEĆI OTOK NA JADRANU

Najveći hrvatski otok: koji je najveći otok u Hrvatskoj?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba