Informatika i tehnologija / Kako aktivirati internet na mobitelu?

Image
Foto: Thinkstock

Ako imate problema s pokretanjem interneta na vašem uređaju, u nastavku donosimo savjete kako aktivirati internet na mobitelu

14.8.2018.
23:14
Thinkstock
VOYO logo

Dakle, internet na vašem mobitelu ne radi i ne znate što da napravite.

Ako niste u mogućnosti spojiti se na Internet putem vašeg mobitela, vrlo je velika vjerojatnost da na uređaju nemate internetske postavke. Ako je to u pitanju. obratite se vašem mobilnom operateru koji će vam dati sve potrebite informacije kako aktivirati internet na mobitelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo još nekoliko osnovnih savjeta kako aktivirati internet na mobitelu. Uđite u postavke na vašem uređaju i provjerite da li je opcija mobilni internet uključena ili ne. Ako ste je greškom isključili samo je ponovno aktivirajte i vaš internet bi trebao raditi.

Isti postupak ponovite i ako se radi o izgubljenoj Wi-Fi vezi pa je to razlog zbog kojeg nemate signal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste mogli aktivirati internet na vašim uređajima i da biste primili odgovarajuće internetske postavke za vaš uređaj, morat ćete poslati poruku na broj koji ćete dobiti od vašeg mobilnog operatera, a nakon toga zaprimit ćete i instalacijsku poruku. Po zaprimanju te poruke potrebno je odabrati opciju Spremi ili Instaliraj. 

U većini slučajeva bit će potrebno unijeti instalacijski kod koji će vam također dodijeliti vaš operater. Ako nakon toga uređaj ponudi mogućnost postavljanja zaprimljenih postavki za početne, samo naprijed, odaberite tu opciju te nakon instalacije restartajte svoj uređaj. Nakon što se uređaj upali možete se spojiti na Internet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je sve što je potrebno napraviti ako niste sigurni kako aktivirati internet na mobitelu. U svakom slučaju, što god od gore navedenog pokušate, ne možete pogriješiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo