Internetska komunikacija / Kako otvoriti novu email adresu - email za početnike

Image
Foto: Pixabay

Kako otvoriti novu email adresu - više nije pitanje koje se često čuje i postavlja budući da je email jedan od najčešće korištenih načina komunikacije u moderno vrijeme.

4.5.2018.
20:41
Pixabay
VOYO logo

Ipak, prvo što treba napraviti prilikom kreiranja nove email adrese, u slučaju da se prvi puta susrećete s ovom mrežom, je odabrati željenog poslužitelja.

Mnogi od njih nude uslugu besplatnog otvaranja e-mail adrese dok mnogi omogućavaju i otvaranje više email adresa ako vam je to potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpoznatiji poslužitelji na kojima možete otvoriti novu email adresu su Google mail ili Gmail, MSN – ili Hotmail te Yahoo dok bismo od domaćih preporučili Iskonov e-mail – net.hr.

Svaki od navedenih vam nudi preko 1 GB besplatnog mjesta za pohranu pošte.
Postupci su vrlo slični kod svakog od njih,  pa evo i opisa kako otvoriti novu email adresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvaranje nove email adrese je uvijek vrlo jednostavan proces i kojeg god da poslužitelja odaberemo upoznavanje s postupkom kako otvoriti novu email adresu je uvijek brzo i lagano.

Upišite u tražilicu naziv poslužitelja kojeg ste odabrali, a potom odaberite mjesto gdje vam se nudi kreiranje novog računa. Pripremite željenu lozinku za pristup (pritom pripazite da ona bude dovoljno komplicirana, a opet vama jednostavna za pamćenje)  i krenite s popunjavanjem traženih polja koji se nižu jedno za drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ste shvatili kako otvoriti novu adresu važno je još samo da pripazite na opciju "ostani prijavljen" i ako ne želite da vaša nova email adresa bude dostupna svima koji mogu doći u kontakt s vašim uređajem, zanemarite i odbijte je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo