OGLAS

Društvene mreže za početnike / Kako poslati poruku u inbox na Facebooku - Facebook za početnike

Image
Foto: Thinkstock

Pitate se kako poslati poruku u inbox na Facebooku bez korištenja aplikacija za razmjenu poruka na koje nas sam Facebook prisiljava?! Saznajte u nastavku.

4.5.2018.
20:29
Thinkstock
VOYO logo

Ako koristite Facebook , a malo je onih koji to i danas još uvijek izbjegavaju, onda znate da poruke ne možete slati putem njegove mobilne aplikacije već vas prisiljava da koristite aplikaciju Messenger. Ako ste jedan od onih koji nisu oduševljeni aplikacijom ili vam ista zauzima previše mjesta na mobitelu evo kako poslati poruku u inbox na Facebooku drugačijim putem.

Kako poslati poruku u inbox na Facebooku, a da pritom ne koristite Messenger? Trik je vrlo jednostavan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorite Facebook u mobilnom pregledniku i logirajte se na svoj račun putem web sučelja. To ima svojih prednosti prvenstveno zbog toga što je u njemu integriran i sustav za razmjenu poruka na koji smo već navikli kao i vama već poznati sustav navigacije. Korištenjem mobilnog preglednika moći ćete poslati poruku u inbox na Facebooku bez uptrebe neželjenih aplikacija.

Da biste opisanu proceduru dodatno pojednostavili samo dodajte mobilni Facebook (m.facebook.com) u oznake (bookmarks) te na početni zaslon dodajte ikonu s prečacem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ovo je način kako poslati poruku u inbox na Facebooku bez korištenja Messengera. Ipak, budući da je aplikacija vrlo jednostavna preporučujemo da se pokušate prilagoditi.

-

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo