Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Društvene mreže za početnike

Kako poslati poruku u inbox na Facebooku - Facebook za početnike

Pitate se kako poslati poruku u inbox na Facebooku bez korištenja aplikacija za razmjenu poruka na koje nas sam Facebook prisiljava?! Saznajte u nastavku.

Image

Facebook

Foto: Thinkstock
Vijesti.hr/ 4.5.2018. u 20:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako koristite Facebook , a malo je onih koji to i danas još uvijek izbjegavaju, onda znate da poruke ne možete slati putem njegove mobilne aplikacije već vas prisiljava da koristite aplikaciju Messenger. Ako ste jedan od onih koji nisu oduševljeni aplikacijom ili vam ista zauzima previše mjesta na mobitelu evo kako poslati poruku u inbox na Facebooku drugačijim putem.

Kako poslati poruku u inbox na Facebooku, a da pritom ne koristite Messenger? Trik je vrlo jednostavan.

Otvorite Facebook u mobilnom pregledniku i logirajte se na svoj račun putem web sučelja. To ima svojih prednosti prvenstveno zbog toga što je u njemu integriran i sustav za razmjenu poruka na koji smo već navikli kao i vama već poznati sustav navigacije. Korištenjem mobilnog preglednika moći ćete poslati poruku u inbox na Facebooku bez uptrebe neželjenih aplikacija.

Da biste opisanu proceduru dodatno pojednostavili samo dodajte mobilni Facebook (m.facebook.com) u oznake (bookmarks) te na početni zaslon dodajte ikonu s prečacem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dakle, ovo je način kako poslati poruku u inbox na Facebooku bez korištenja Messengera. Ipak, budući da je aplikacija vrlo jednostavna preporučujemo da se pokušate prilagoditi.

-

Upravo se čita

Image
drama na bazenima

Posjetitelj Tuheljskih toplica: 'Žena je povraćala, zaposlenik je drugom zaposleniku vikao: Bježi van, curi!'

Vijesti.hr/ 4.5.2018. u 20:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NAJVEĆI OTOK NA JADRANU

Najveći hrvatski otok: koji je najveći otok u Hrvatskoj?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba