Društvene mreže / Kako skinuti sliku sa Instagrama unatoč zaštiti privatnosti

Image
Foto: Pixabay

Ako ste ikada poželjeli jednostavno skinuti sliku s interneta, brzo ste shvatili da nije tako lagano kao što ste mislili. U nastavku saznajte kako skinuti sliku s Instagrama.

20.4.2018.
21:51
Pixabay
VOYO logo

Navikli smo na to da je skidanje sadržaja s interneta mačji kašalj, Pogotovo kada su u pitanju slike. Samo kliknemo na sve što nam se svidi, pritisnemo “save” i gotovo. Ali neke web lokacije, među kojima i trenutno najpopularnija društvena mreža “Instagram”, odlučile su zaštititi prava svojih korisnika i malo nam otežati posao.

Naime, pri kliku na sliku na Instagram jednostavno nemamo opciju” save”, a uz sve to, obzirom da je Instagram gotovo isključivo mobilna društvena mreža, prilagođena je malom ekranu i samim objavljivanjem na Instagramu kvaliteta slike se smanjuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga, kako biste skinuli sliku sa Instagrama, donosimo vam jedan mali trik. I ne brinite, iako djeluje kao velik problem, s ovim trikom zapravo je vrlo jednostavno.

Kako biste skinuli sliku s Instagrama pratite ove korake:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otvorite Instagram na kompjuteru kroz Google Chrome i pronađite fotografiju koju želite skinuti. Kliknite desni klik i odaberite opciju “inspect element”. To će otvoriti prozor s pozadinskim kodom web lokacije, sada je potrebno da pronađete karticu na kojoj piše Resources i kliknete na nju.

Image
Foto: Pixabay.com
Image
Foto: Pixabay.com

Zatim uđite u folder “frames” i unutar njega kliknite na opciju “images”. To će vam izlistati sve fotografije na stranici pa je potrebno da strpljivo pronađete onu koju želite skinuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je pronađete, kliknite na nju desnim klikom i odaberite “open link in new tab
Jednom kada ste je otvorili u novom tabu, fotografija vam se konačno prikazuje u punoj veličine i sve što još trebate je kliknuti desni klik i odabrati “Save image as...

Čestitamo, uspješno ste skinuli sliku s Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo