Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jedini predstavnik

Kako smo prošli na svjetskom medicinskom kongresu EAU19 u Barceloni?

Domaća tvrtka Lentismed nastupila i predstavila našu zemlju na svjetskom medicinskom kongresu EAU19

Image
Foto: Promo
Vijesti.hr/ 19.3.2019. u 23:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lentismed je kao jedini predstavnik naše zemlje nastupio na medicinskom kongresu EAU19 koji se održao od 15. – 19.3. 2019. u Barceloni. Riječ je o najznačajnijem stručnom i znanstvenom događanju Europske asocijacije urologa koje svake godine okuplja 15.000 liječnika, specijalista urologije. Lentismed je pokazao kako su kvaliteta i stručnost ključ koji otvara sva vrata, ili tržišta.

Stručna je javnost prepoznala vrhunsku kvalitetu proizvoda i spremno pružila podršku plasiranju Lentismed katetera na šire europsko tržište. Lentismed je specijaliziran za medicinske proizvode u području urologije, urinarne intermitentne katetere kojima opskrbljuje krajnje korisnike europskog tržišta, a planski se šire i na američko te se pripremaju za skorašnji nastup na najvećem američkom sajmu medicinskih proizvoda u Miamiju.

Izrazito zadovoljni svojim nastupom i promocijom inovativnih proizvoda, iz trvtke su izjavili:

"S ciljem aktivnog sudjelovanja i doprinosa našoj niši specijalizacije kao i ovom događanju, razmijenili smo znanja sa stručnjacima i specijalistima urologije te predstavili svoje proizvode - urinarne intermitentne katetere. Naša orijentacija prema ulaganju u znanje te ugrađivanju istog u svoje proizvode rezultirala je isticanjem naše nove serije katetera koji su iznimnom funkcionalnošću i dizajnom pridobili stručnu javnost. Ponosni smo i na činjenicu što smo svojim nastupom kao jedina hrvatska tvrtka promovirali i brendirali našu zemlju koja, iako relativno mala u svjetskim okvirima, je svoj značaj pokazala kroz kvalitetu i stručnost koji su ključ koji otvara sva vrata, ili tržišta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Vijesti.hr/ 19.3.2019. u 23:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vežite pojaseve

UFC i službeno objavio: Stipe Miočić dobit će pravo na revanš protiv Cormiera

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba