PREGLED GODINE / Karlovac u 2015.- Snijeg, led, ekološki i kič incidenti, veliki uspjesi učenika i kazališta…

Image

Za nama je još jedna godina. S jedne strane puna događanja, s druge – malo je toga bilo novog. Loše stvari ostale su loše, dobre su, srećom, ostale dobre.

31.12.2015.
12:53
VOYO logo

Ljutili smo se na političare, krpali se od prvog do prvog, trpjeli prirodne nepogode i velike ekološke incidente. Divili smo se sjajnim mladim Karlovčanima i njihovim brojnim uspjesima i manifestacijama. Karlovac je bio domaćin velikih sportskih događanja, pravo svjetsko središte mladih umjetnika…Oduševljavalo nas je kazalište, ali još uvijek čekamo – kino. U dva dijela donosimo presjek događanja u 2015. godini.

Siječanj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Novu godinu Karlovčani su dočekali u debelom minusu. Ne onom financijskom, već temperaturnom. Oko ponoći temperatura je pala na čak -17, no unatoč tome podosta se građana barem na pola sata uputilo do starog placa, gdje su 2015. godinu dočekali uz svirku lokalnih bendova.
– prva Karlovčanka u 2015. godini je malena Mia Petrlić

13. Na 11 lokacija u gradu “niknuli” zanimljivi i osobiti stalci za bicikle, koji predstavljaju pravi mali turističko-povijesni prospekt – riječ je o projektu Turističke zajednice grada Karlovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17. Zagrebačka momčad Big Bang pobjednik je 46. izdanja najstarijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj koji se tradicionalno igrao u ŠSD Mladost

19. Počela 42. Zimska likovna kolonija – ZILIK

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21. SDP pozvao vladajuće da otpišu građanima dugove po uzoru na mnoge druge gradove – vlast odgovorila “ozbiljnom analizom”.

23. Proglašeni najbolji sportaši grada za 2014. godinu – to su Mateja Kunović, Vlado Cindrić, odbojkašice i bejzbolaši.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

29. Vrlo miran siječanj pokvario incident na Korzu – djelatnici Elektre došli isključiti struju neplatišama pa dobili batina!

31. Unatoč velikom snijegu, tisuće građana pohodile jubilarnu 10. Noć muzeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo