nema kalkulacija / Kauboji nakon uvjerljive pobjede nad Čileom: 'Utakmica s Nijemcima bit će pravi spektakl!'

'Ulazimo u utakmicu bez kalkulacija pa ako budemo pravi, nije ni bitno s kime ćemo igrati u osmini finala', najavio je utakmicu protiv Njemačke Božić-Pavletić

18.1.2017.
22:27
VOYO logo

Hrvatski rukometaši ostvarili su i četvrtu uzastopnu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, nakon što su u srijedu u Rouenu svladali Čile sa 37-22 (17-9) čime su najmanje osigurali osvajanje drugog mjesta u skupini C. 

Priliku su u ovom susretu dobili uglavnom mlađi igrači Kauboja, a nakon utakmice smo pričali s Josipom Božićem-Pavletićem, Tinom Kontrecom i Lovrom Jotićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božić-Pavletić: 'Nije bilo lako kako je izgledalo'

Možda je ova pobjeda izgledala lagana, ali nije bilo tako. Mi mlađi smo dobili veću priliku i dali smo sve od sebe. Na kraju to izgleda jako dobro. Njemačka je odlična momčad, potrudit ćemo se kao i na današnjoj utakmici. Još ih nismo gledali, no sada ćemo ih analizirati i složiti taktiku. Ulazimo u utakmicu bez kalkulacija pa ako budemo pravi, nije ni bitno s kime ćemo igrati u osmini finala. 

Kontrec: 'Utakmica s Nijemcima bit će pravi spektakl'

Želim čestitati svojim suigračima na sjajnoj utakmici. Nakon prve utakmice s najslabijim protivnikom smo vidjeli da nema laganih utakmica. Evo protiv Čilea smo od prve minute ušli maksimalno, zaustavili smo njihove glavne karakteristike i to se isplatilo. Od priprema potajno smo se nadali da ćemo protiv Nijemaca odlučivati o prvom mjestu. Bit će to jedna sjajna utakmica u kojoj će gledatelji uživati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jotić: 'Nema kalkulacija, idemo po prvo mjesto'

Malo sam lošije ušao u utakmicu, želja za igrom i dokazivanjem je bila prevelika, no kasnije sam se opustio i sve u svemu sam zadovoljan. Protiv Nijemaca idemo punom snagom, nema izmišljanja tople vode, to se može obiti u glavu. Nijemci su sjajna ekipa odličnih pojedinaca, s dva sjajna golmana, a imaju i odlične vanjske igrače s puno šuteva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo