teška nesreća / Kombi pun djece zabio se u zid u Zatonu: Dvoje u životnoj opasnosti

U vozilu je bio vozač i pet putnika. Više detalja bit će poznato nakon očevida

12.11.2018.
18:16
VOYO logo

Prometna nesreća dogodila se danas, nešto prije 13:30 sati u Velikom Zatonu. 

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o kombiju koji je prevozio djecu s posebnim potrebama iz Osnovne škole Marina Držića, a koji se zabio u zid. Više osoba zadobilo je tjelesne ozljede. Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik, Marijo Bekić, za Dubrovački dnevnik je potvrdio kako je troje djece na observaciji na pedijatriji, dok je jedno na intenzivnoj, a odrasla ženska osoba prebačena je u splitsku bolnicu, te muškarac na Odjelu kirurgije na observaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćnik ravnatelja dubrovačke Opće bolnice Stjepan Đuričić rekao je kako je šestero ozlijeđenih u bolnicu primljeno u popodnevnim satima.

"Riječ je o dvije odrasle osobe i četvero djece. Pritom su 59-godišnjakinja i 11-godišnjak smješteni u Jedinicu intenzivnog liječenja s teškim tjelesnim ozljedama i životno su ugroženi, dok su ostalo troje djece, kao i odrasli muškarac, smješteni na odjelima pedijatrije i abdominalne kirurgije radi opservacije uz kontuzije i ekskorijacije",  rekao je Đuričić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najnovijim informacijama iz dubrovačke Bolnice, teško ozlijeđena i životno ugrožena 59-godišnjakinja naknadno je premještena u KBC Split. Glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Davorka Bečić izjavila je kako je očevidom utvrđeno da je do prometne nesreće došlo zbog neprilagođene brzine, zbog čega je vozač izgubio nadzor nad vozilom.

Na terenu su bili vatrogasci, dva vozila hitne pomoći i sanitetski prijevoz Doma zdravlja. Promet se odvijao naizmjenično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo