Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'NEMAM NIKAKVE AFERE'

Kuščević u Splitu aktivira vijećnički mandat: 'Nisu me kontaktirali ni USKOK ni policija. Ne znam zašto bi'

Nemam nikakve afere iza sebe, te su afere fabricirane i već se deset godina povlače i rezultiraju samo lažnim novinskim natpisima, kaže Kuščević

Image
Foto: Splitski dnevnik
Splitski dnevnik/ 23.7.2019. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lovro Kuščević, bivši ministar uprave, došao je danas u Split kako bi aktivirao svoj mandat županijskog vijećnika, piše Splitski dnevnik

Kuščević, koji je prije dva tjedna podnio ostavku na mjestu ministra i aktivirao svoj mandat u Saboru, već dva dana nakon toga podnio je zahtjev za aktiviranjem mandata županijskog vijećnika HDZ-a.

"Afere su fabricirane"

Splitski dnevnik neslužbeno doznaje da bi mogao zasjesti i u fotelju općinskog vijećnika.

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nemam nikakve afere iza sebe, te su afere fabricirane i već se deset godina povlače i rezultiraju samo lažnim novinskim natpisima. Dakle ovo nije nikakva nagrada, ja sam i prije bio županijski vijećnik i nastavit ću s istim žarom raditi za našu županiju i za moj otok Brač, a u Hrvatskom saboru za cijelu RH. I dalje ću podržavati projekte Vlade, ali i župana Blaženka Bobana", kazao je Kuščević na novinarsko pitanje je li mu ovo svojevrsna nagrada.

Na pitanje je li pao "s konja na magarca" nije želio odgovoriti, procjenu je ostavio novinarima i javnosti. Do sada je, podsjetimo, tu funkciju obnašao Kruno Peronja, a Kuščeviću će se zahtjev odobriti na današnjoj sjednici. 

Upravo se čita

Image
NA JUGU ZEMLJE

Dva zrakoplova MiG-21 presrela civilni avion koji je ušao u hrvatski zračni prostor

Rekonstrukcija Vlade je "odlična"

Kuščević kaže kako ga nije kontaktirao ni USKOK, ni policija vezano za izvide, jer dodaje, temeljem fabriciranih afera ne zna zašto bi ga se kontaktiralo. Na pitanje kako mu se čini rekonstrukcija Vlade odgovara: 'Odlična', piše Splitski dnevnik. 

Splitski dnevnik/ 23.7.2019. u 10:42
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Geografija svijeta

Koliko ima oceana na Zemlji?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba