Iznenađenjima nema kraja / Kviki ima novi dizajn ambalaže te slavi 1. rođendan svog neozbiljnog portala!

Image
Foto: PR fotografije

Kviki, prvak Hrvatske u glasnom i slasnom grickanju, zbog kojeg se u rječniku hrvatskog jezika riječ "klikni" promijenila u "kvikni", dobio je novu ambalažu!

31.3.2017.
17:15
PR fotografije
VOYO logo

Ako vas već prva rečenica nije izula iz cipela i nije vam dovoljno, onda evo još jedan šok! Ne samo da je dobio novi dizajn ambalaže, nego je dobio i novi dizajn svoje krajnje neozbiljne destinacije kvikifunpedia.com. Iznenađenjima u ovom tekstu nema kraja jer Kvikifunpedia.com na prvi april slavi svoj prvi rođendan!

Evo što morate znati o novoj ambalaži

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kviki grickalice - pereci, štapići, ribice, gric i Navijački mix na policama trgovina sad su još upečatljiviji. Nova ambalaža dolazi u snažnije izraženim bojama i jače naglašenim sadržajem vrećice. Kad kažemo sadržaj vrećice, mislimo na odličan okus i visoku kvalitetu grickalica koje su i dalje pečene, umjesto pržene.

Količina je ostala ista, što znači da će vam jedan Kviki gric trajati do prvog gola utakmice, pod uvjetom da dečki igraju dobar nogomet i da prvi gol padne u prvom poluvremenu. Osim ako igra Hrvatska i gol zatrese našu mrežu. Onda brzo po navijački mix!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo što morate znati o prvom rođendanu Kvikifunpedia.com  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je godinu dana otkako su dipl.ing. Štapić, magistar Gric, docent Perec i Gđa. Ribica počeli objavljivati humoreske, pod budnim štapićem glavnog urednika Kvikija.

Najbolje da otiđite sami po svoju dnevnu dozu humora na kvikifunpedia.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo