mnogi planiraju van hrvatske / Ljeto je počelo, a godišnji odmori sve su bliže: doznajte kakve planove imaju naše poznate face

Ljeto je sve bliže, a planovi za godišnji odmor u velikom su broju slučajeva već razrađeni. Kako i gdje ljetuju osobe s hrvatske estrade, doznajte u prilogu

6.7.2016.
18:26
VOYO logo

Obavljaju se zadnje pripreme. Kupuju se badići, kreme za sunčanje, biraju nove japanke i sunčane naočale kojima će se hvaliti na društvenim mrežama. Trajni lak je već na rukama i nogama. Ljeto se vratilo i našim selebritijima.

Najskuplje hrvatske noge, one Luke Modrića, još nisu u rodnom Zadru nego odmaraju u Turskoj, ali je njegovim suigračima iz reprezentacije Zadar, čini se, omiljena destinacija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto južnije odmarat će pjevačica Ivana Kovač. Zapravo, još nije sigurna hoće li baš uspjeti ljenčariti.

"Bit ću kod mame dolje u Tribunju gdje je najljepše i gdje mogu dignuti sve četiri u zrak", otkrila je svoje planove pjevačica Ivana Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo baš za neke aktivne odmore. Ove godine nećemo van. Mi volimo leći, opustiti se, pročitati knjigu. Samo nam dajte malo odmora", kaže Lejla Filipović.

Uz dobru knjigu odmarat će i spisateljica Milana Vlaović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima dosta pisaca čiji sam rad zanemarila zato što sam pisala svoju knjigu tako da će to sve ovog ljeta doći na naplatu.Naravno da ću si priuštiti jedan dugi godišnji. Mislim da sam zaslužila", tvrdi ona.

Zaslužila je i Mirjana Mikulec koja se odlasku na plažu ove godine raduje i zbog jednog posebnog razloga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine imam svoju liniju ručnika za plažu i ručnika općenito. Idemo na posteljine tako da ja sam spremna za plažu", rekla je simpatična dizajnerica interijera. 

I dok većina domaćih zvijezda za odmor bira naš prelijepi Jadran, neki će ipak komadić raja potražiti negdje drugdje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate da sam veliki domoljub, Jel? To nikad nije sporno, ali najljepše more, najljepše plaže su mi oko Budve i Svetog Stefana", rekla je Borna Rajić.

"Ako Bog, godišnji će biti krajem sedmog mjeseca. Gdje ćemo to još ne znamo. Bilo bi sasvim u redu da ja i on sjednemo i da se napokon dogovorimo", kaže TV voditeljica Korana Gvozdić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali sigurno će otputovati van granica Lijepe naše. 

"Danas sutra, kad će biti djece možda nećemo moći toliko putovati", kaže ona. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će tu svega. Ono što je najgore čovjek se ni ne okrene, a to ljeto tako brzo prođe", tvrdi fitness trenerica Renata Sopek. 

Htjeli ili ne, moramo se složiti s njom. Zato vam svima želimo dugo, toplo ljeto. Da nam se dobro odmorite. Jesen i zima će, kako nam najavljuju, biti itekako burne. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo