razočarala i razljutila / Ljutiti fanovi na Madonnin koncert čekali na kiši više od četiri sata

Image
Foto: AP Images

Svi su spektakl očekivali u 20:30, no Madonna je na pozornicu izašla tek u jedan iza ponoći

11.3.2016.
10:36
AP Images
VOYO logo

Američka pop pjevačica Madonna razočarala je i razljutila većinu svojih australskih fanova pustivši ih da je čekaju više od četiri sata na kiši prije koncerta u Melbourneu.

Stotine Madonninih obožavatelja danima su kampirale ispred koncertne dvorane u Melbourneu očekujući početak spektakla u četvrtak u 20.30, no na njihovo razočaranje, vrata prema stageu otvorila su se oko ponoći, a pop zvijezda je na nju izišla tek u jedan sat iza ponoći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert je završio u 3.15, a obožavatelji, od kojih je većina za nekoliko sati morala stići na posao, gnjevno su komentirali njezino ponašanje. "Jesmo li u nekoj drugoj vremenskoj zoni?"

Koncert je završio u 3.15, a obožavatelji, od kojih je većina za nekoliko sati morala stići na posao, gnjevno su komentirali njezino ponašanje. "Jesmo li u nekoj drugoj vremenskoj zoni?" tweetao je jedan od njih. Drugi obožavatelj kazao je kako je odustao od čekanja i otišao kući spavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No svi koji su ostali tvrde da se višesatno čekanje isplatilo, osobito kad se Madonna na scenu dovezla na triciklu u kostimu klauna i počela zbijati šale. 

Pjesma "Intervention", koju je izvela, navodno je posvećena njezinu sinu Roccu, koji je odbio živjeti s njom u New Yorku i preselio je ocu u London, što je pjevačicu jako pogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte za koncert mogle su se nabaviti samo preko Madonnina kluba obožavatelja, a njezin menadžer kašnjenje je opravdao probom u posljednji trenutak.

57-godišnja superzvijezda nakon Melbournea nastupa u Sydneyu te potom u Brisbaneu, gdje će završiti njezina svjetska turneja "Rebel Heart".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo