laskava titula / Luka Cindrić u izboru navijača osvojio titulu omiljenog rukometaša u 2017. godini

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dok Svjetska rukometna federacija još nije objavila nominacije za najbolje rukometaše svijeta u netom završenoj godini, EHF je u jednom od svojih izbora ponudio mogućnost glasanja navijačima

7.1.2018.
14:11
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Luka Cindrić, koji je s Vardarom osvojio Ligu prvaka u jednom od najvećih rukometnih vikenda u povijesti, osvojio je nagradu navijača za najomiljenijeg rukometaša u 2017.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Cindrića predloženi su bili još "vječni" pivot španjolske reprezentacije Julen Aguinagalde (Kielce), topnik Veszprema, koji više ne igra za srbijansku reprezentaciju, Momir Ilić, Norvežanin Sander Sagosen (PSG), vratar Gonzalo Pérez de Vargas (Barcelona), 14-godišnji švedski talent Ludvig Hallbäck (Aranäs), jedan od glavnih mađarskih aduta na Euru u Hrvatskoj Máté Lékai (Veszprem) te već legendarni vratar Arpad Šterbik (Vardar).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasovanje je završeno s današnjim danom, a Cindrić je na kraju u foto finišu iza sebe ostavio mađarskog vanjskog Matu Lekaia. Cindrić je dobio ukupno 46 posto glasova, a Lekai 41 posto. 

Hrvatski srednji vanjski je, podsjetimo, odigrao izvanrednu 2017. godinu u Vardaru. Postao je jedan od lidera momčadi, koja je njegovim pogotkom u zadnjim sekundama polufinala Lige prvaka Barceloni ušla u finale, gdje je jednako čudesno pobijedila PSG. K tomu, Cindrić u mnogim izborima za najboljeg svjetskog rukometaša u lanjskoj godini kotira vrlo visoko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prava prilika da sve to potvrdi na terenu bit će na dolazećem Europskom prvenstvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo