ZA SVE JE KRIVA ANEMIJA? / Madonna na koncertu u Sofiji padala u nesvijest!

Pjevačica je dvaput posrnula na pozornici na stadionu Levskog. Prvi put na nogama je ostala zahvaljujući plesaču, dok je drugi put ostala ležati. Ipak, moguće je da je sve zapravo izrežirano.

2.9.2009.
8:34
VOYO logo

SOFIJA - Na subotnjem koncertu održanom na stadionu Levskog u Sofiji, pop zvijezda Madonna navodno se onesvijestila čak dva puta. Prvi put je svijest "izgubila" tijekom izvedbe svog megahita "Holiday", što možete pogledati i u snimci.

Pjevačica nakon neumornog plesanja i pjevanja najednom odaje dojam mlitavosti i zatvara oči, a na nogama je zadržava jedan od njezinih plesača. U život se vraća već nakon nekoliko sekundi, plesač je pita je li dobro, ona kaže da jest i nastavlja s nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je to sve vidljivo na snimci, uvijek postoji mogućnost da je riječ o izrežiranom dijelu nastupa.

Za drugi "gubitak svijesti" video dokaza nema, no tada je navodno bila riječ o nešto ozbiljnijem incidentu, s obzirom da pored pjevačice nije bio nitko te se ona navodno stropoštala na pozornicu i ostala ležati nekoliko sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski su se mediji već raspisali o Madonninoj anemiji, zbog koje su joj navodno preporučili da odgodi koncert u Izraelu, no ona je to zbog svoje tvrdoglavosti odbacila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo