hoće li ovaj biti najgori? / Madonna ne odustaje: Ponovno se baca u redateljske vode

Image
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Madonnin je redateljski debi bio film 'Filth and Wisdom', a režirala je još 'W. E.' o odnosu Edwarda VIII. i Wallis Simpson. Oba filma je kritika negativno ocijenila pa se Madonna ipak koncentrirala na svoju glazbenu karijeru.

27.3.2014.
8:46
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Pop diva Madonna odlučila se ponovno okušati u redateljskim vodama, a njezin će treći filmski uradak biti adaptacija debitantskog romana američke spisateljice Rebecce Walker "Ade: A Love Story", piše BBC.

Roman je objavljen u listopadu prošle godine, a prati zaljubljivanje američke studentice Faride i mladog muslimana Adea na idiličnom otoku nedaleko od kenijske obale, te iminentan sukob kultura koji komplicira njihov odnos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonna je knjigu proglasila "fantastičnim putovanjem koje svakako morate pročitati".

Film će koproducirati Walker, kći slavne Alice, autorice Pulitzerom nagrađenog romana "Boja purpura" (1982.), te Bruce Cohen, koji je producirao holivudske uspješnice "U dobru i u zlu" i "Vrtlog života". Prema pisanju Hollywood Reportera, Madonna i producenti trenutno su u potrazi za scenaristom koji bi adaptirao knjigu za filmsko platno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madonnin je redateljski debi bio film "Filth and Wisdom" (2008.), a režirala je još "W. E." (2011.) o odnosu Edwarda VIII. i Wallis Simpson. Oba filma je kritika negativno ocijenila pa se Madonna ipak  koncentrirala na svoju glazbenu karijeru s albumom MDNA i velikom svjetskom turnejom.

Časopis Forbes ju je proglasio najbolje plaćenom pjevačicom u 2013., s procijenjenih 125 milijuna dolara zarade od glazbe, te prodaje vlastitih linija odjeće i mirisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo