ZBOG SLABOG INTERESA / Madonna otkazuje Ljubljanu?

Image

Za koncert najavljen za 20. kolovoza navodno je prodano tek 7.000 od 62.000 ulaznica, zbog čega je vjerojatnost da pop pjevačica dođe u deželu se manja.

6.8.2009.
19:03
VOYO logo

Ako je za vjerovati neslužbenim informacijama kojima barataju slovenski mediji, izgledi da Madonna u sklopu svoje turneje "Sticky & Sweet" nastupi na ljubljanskom hipodromu svedeni su na minimum. Koncert najavljen za 20. kolovoza najvjerojatnije će zbog premalo prodanih karata biti otkazan.

U medijima se spominje kako je prodano tek sedam tisuća ulaznica, a da bi za isplativost koncerta trebalo biti prodano njih 40.000 od ukupno 62.000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da prodaja ne ide dobro, prije nekoliko dana potvrdio je i direktor agencije koja organizira koncert Vladimir Ivanković, ali to je opravdavao recesijom i vjerojatnošću da će se mnogi fanovi na kupnju ulaznice odlučiti u posljednji trenutak. Istovremeno, sva nagađanja o otkazivanju je opovrgnuo optužujući slovenske medije da namjerno konstruiraju takvu priču.

No, najnovije "konstrukcije" o otkazivanju u Lupi ovoga puta nisu ni potvrdili ni demantirali, već su obećali službene informacije u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo