LJUBAVNI TROKUT / Marina zatekla Nikolu kako ljubi Barbaru!

Image
Foto: RTL

Nikola dovodi Barbaru u krčmu i ondje zatekne Marinu, a Barbara koristi priliku i ljubi Nikolu! Kako će Marina reagirati, ne propustite pogledati, večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

31.10.2013.
11:09
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Tajni', koja se na RTL Televiziji emitira od 20.00 sati, unatoč Ivanovom protivljenju Marina odluči otići iz kurije. Iako Ivan shvaća situaciju u kojoj se našla, ne može sakriti svoju ogorčenost njezinom odlukom jer ponovno gubi kćer, a tek ju je pronašao!

Za to vrijeme Brigita skriva svoje oduševljenje zbog toga što je Marina napokon odlučila otići. Njezine se nade dodatno rasplamsaju kada Nikola pozove Barbaru na piće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Filip uspijeva nagovoriti Višnju da zaposli Marinu u krčmi i tako postaje glavni Marinin zaštitnik. Sebastijana jako razočara sve što se događa s Barbarom i Nikolom. Polako postaje svjestan emocija prema Barbari i toga da će Nikolin plan za njega predstavljati veliki problem.

Lada pomaže Ivanu da se sabere i snađe u novoj situaciji kao Marinin otac. Nikola dovodi Barbaru u krčmu i ondje zatekne Marinu, a  Barbara koristi priliku i ljubi Nikolu! Kako će Marina reagirati, ne propustite pogledati, večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike