princ Mustafa pokreće istragu / Meryem Uzerli večeras zadnji put kao Hurem!

Image
Foto: RTL

Dok sultan ratuje, princ Selim javlja Mustafi kako mu majka Hurem još uvijek nije došla u posjet! Svi su uvjereni da je sultanija nestala bez traga!

31.10.2013.
11:46
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' turska glumica Meryem Uzerli po posljednji će put glumiti Hurem, a panika će se proširiti Sulejmanovim dvorom. Naime, dok sultan ratuje, princ Selim javlja Mustafi kako mu majka Hurem još uvijek nije došla u posjet! Svi su uvjereni da je sultanija nestala bez traga!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Zahvaljujući osmanskim snagama, Ferdinand bježi iz Budima. Kraljica Izabela se u svoje osobno, kao i u ime supruga Ivana Zapolje, dolazi zahvaliti Sulejmanu za potporu. Međutim, iznenadit će je njegova zapovijed da se Budim pripoji Osmanskom Carstvu sve dok njezin sin ne bude mogao obavljati dužnosti kralja.

Za to vrijeme, Mihrimah zabrine vijest da njezina majka Hurem dosad nije stigla u posjet oboljelom bratu Selimu. Princeza je uvjerena da sultanije Hatidže, Mahidevran i Šah stoje iza njezinog nestanka, čak štoviše, da su opet iskoristile priliku sultanovog izbivanja iz dvora i njezinoj majci podmetnule zamku  napisavši lažno pismo u Selimovo ime!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

I dok sultanije traže alibije, Mustafa pokreće istragu kako bi pronašao krivca prije nego li se Sulejman vrati s pohoda. Što će učiniti Sulejman kada dozna da je ostao sam, bez Hurem, doznat ćemo u novom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“, večeras u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo