Njezin izraz lica sve govori / Mirta dobila kutak u kojem će provoditi najljepše ljetne trenutke

Ovoga puta Vrtna patrola zaputila se u Dugo Selo gdje je balkon pretvorila u mjesto za uživanje. Ali, to nije nimalo lak zadatak. No, nema toga s čime se Vrtna patrola ne može uhvatiti u koštac.

11.4.2014.
19:53
VOYO logo

Vrtna patrola ovoga je puta u Dugom Selu, gdje nas je dočekala Mirta. Ima balkon kojeg treba urediti te iz pustog kutka pretvoriti u mjesto za uživanje. Ali, to nije nimalo lak zadatak.

Mali prostor ne dozvoljava velike zahvate, a traži neizmjernu kreativnost, kao i dobre ideje koje u praksi moraju biti funkcionalne. No, nema toga s čime se Vrtna patrola ne može uhvatiti u koštac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa procjenjuje stanje i viziju predstavlja našoj domaćici. Puna povjerenja ona prihvaća prijedloge. Sve što nam je potrebno nalazimo u Pevecu, koji odabrano Mirti donosi na dar.

Uređuju se i bojaju palete, sade se začini i cvijeće, montiraju se zasjene i ukrasna lampa, postavlja se bambusov tepih te vrtna garnitura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na redu su završni detalji - lanterna i svijeće. Kada svi ti predmeti dođu u ruke stručnjaka raspoređuju se u ugodnu, pomno osmišljenu cjelinu.

Potpuno prazan i hladan prostor pretvoren je u kutak u kojem će provoditi najljepše ljetne trenutke. Mirtin izraz lica sve govori, njezino je zadovoljstvo naša najveća nagrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo