NA MLADIMA SVIJET OSTAJE / Mladi hrvatski lavovi: 'Nadamo se minutaži'

Hrvatska se oprostila od Bad Tatzmannsdorfa. U petak Bilićeve trupe putuju u Oslo, gdje će u subotu u 19 sati igrati s Norveškom, a nakon toga se vraćaju u Zagreb.

31.5.2012.
17:01
VOYO logo

Hrvatska se oprostila od Bad Tatzmannsdorfa. Na posljednjoj Bilićevoj konferenciji za novinare u tom austrijskom gradiću u svojstvu hrvatskog izbornika (iako, nikad ne reci nikad op.a.) okupili su se vodeći ljudi regije Burgenland.

Puno obostranih pohvala, potom hvalospjevi Vlatka Markovića na račun aktualnog izbornika, fotografiranje i torta  s natpisom  - 'Sretno, Hrvatska!'.  Bilićeve trupe u petak u 11 sati zrakoplovom iz Graza putuju u Oslo, gdje će u subotu u 19 sati igrati s Norveškom, a nakon toga se vraćaju u Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dirljivog oproštaja onaj službeni dio presice odradili su mladi hrvatski lavovi - Milan Badelj i Ivan Perišić. Dinamov kapetan, iako je bio na listi 'za odstrel', na kraju je zadobio izbornikovo  povjerenje.

"Vjerovao sam u sebi i rad, na kraju sam izuzetno sretan i ponosan što sam ostao. Ja ću se probati izboriti za minutažu, na raspolaganju sam izborniku u svakom trenutku", rekao je ponajbolji igrač hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još je impresivniji na priprema hrvatske reprezentacije član njemačkog prvaka Ivan Perišić. Silina i agresivnost s kojom igra sasvim su ga približili udarnoj postavi.

"Nadam se da ćemo i Milan i ja dobiti barem neku minutažu da se predstavimo u najboljem svjetlu", skroman je bio bivši junior Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo