Promo / Nagrađivana aplikacija Moovit odsad dostupna hrvatskim korisnicima u Huawei AppGallery trgovini

Image
Foto: Promo

Tijekom pandemije Moovit je korisnicima osigurao točne, pouzdane informacije o prometu i gradskoj mobilnosti

9.10.2020.
11:14
Promo
VOYO logo

Huawei AppGallery od danas je bogatiji za još jednu popularnu aplikaciju. Korisnicima u Hrvatskoj sada je dostupan i Moovit, vodeći dobavljač rješenja na području mobilnosti kao usluge (MaaS) te tvorac popularne mobilne aplikacije za gradsku mobilnost. Jednostavan vodič kroz putovanja unutar brojnih domaćih i stranih gradova omogućuje korisnicima da pronađu optimalan transport.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Moovit već koristi više od 865 milijuna ljudi u 3.200 gradova u 106 zemalja, a aplikacija kombinira podatke operatora javnog prijevoza, mikro prijevoza i prijevozničkih tijela s informacijama korisničke zajednice. Kao rezultat toga, Moovit korisnicima pruža točne informacije o najboljima rutama za putovanja u stvarnom vremenu, uključujući informacije o dolasku prijevoznog sredstva, servisne obavijesti, kao i značajke pristupačnosti, olakšavajući korištenje osobama s invaliditetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Huaweijeva anketa o prilagodbi na novo normalno /

Otkrijte kako su nam se navike promijenile i koliko smo spremni za #NoviPočetak

Tijekom pandemije Moovit je korisnicima osigurao točne, pouzdane informacije o prometu i gradskoj mobilnosti uz podršku zajednice Moovitera sa 700.000 lokalnih "urednika" koji mapiraju i održavaju informacije o lokalnom tranzitu u gradovima.

"Kao vodeća aplikacija za gradsku mobilnost, Moovit je fantastičan dodatak AppGallery trgovini i potpuno je inkluzivan tako da svi mogu sa sigurnošću koristiti prijevoz. Čak i usred situacije koja se stalno mijenja zbog trenutnih sigurnosnih mjera, naši korisnici mogu uživati u vrhunskom pronalaženju najbolje opcije prijevoza gdje god se zatekli", istaknuo je Wang Heng, potpredsjednik za globalno partnerstvo i ekološki razvoj u Huawei CBG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei će Moovit besplatno ponuditi u više od 100 zemalja i na 45 jezika, uz rastući izbor aplikacija povezanih s putovanjima u AppGallery-ju. Korisnicima su dostupne i vožnje na Boltu, vodećoj europskoj prijevozničkoj tvrtki, te mogućnosti putovanja poput sustava za dijeljenje bicikala i skutera. Dodatne pogodnosti aplikacija dostupnih u AppGallery trgovini uključuju ekskluzivne bonove, promocije i besplatne poklone.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

"Moovitova misija od prvog dana je pojednostavljivanje urbane mobilnosti širom svijeta. Integracija Moovitove multimodalne aplikacije za planiranje putovanja i navigaciju na Huawei pametnim telefonima pomoći će olakšati svakodnevni život milijunima korisnika. Budući da mogu učinkovito i povoljno planirati i kretati se u javnom prijevozu s informacijama u stvarnom vremenu, korisnici Huaweija mogu se povoljno i s povjerenjem kretati po gradovima", rekao je Yovav Meydad, izvršni direktor za razvoj i marketing Moovita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi preuzeli aplikaciju Moovit, korisnici mogu posjetiti AppGallery trgovinu dostupnu na bilo kojem Huawei pametnom telefonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo