'THE BOOK OF SOULS' TURNEJA / Najbolja mjesta za splitski koncert Iron Maidena rasprodana u rekordnom roku

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

Posebnost novog susreta Maidena i Splita vjerojatno je i jedan od najmanjih kapaciteta u kojima će britanske legende nastupiti na ovoj turneji

26.2.2016.
13:05
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Svega tjedan dana nakon početka prodaje rasprodan je headbangers pit, tj. prostor najbliži pozornici, za koncert Iron Maidena u splitskoj Spaladium Areni 27. srpnja, izvijestila je u petak LAA agencija.

Na 30. godišnjicu svog prvog nastupa u Hrvatskoj (Dom sportova u Zagrebu, rujan 1986.), ova institucija žestoke glazbe ponovo dolazi u Hrvatsku, i to u sklopu "The Book of Souls" turneje na kojoj će nekoliko puta obići cijeli svijet svirajući kombinaciju novog albuma i "best of" set liste na rasprodanim stadionima, festivalima i arenama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnost novog susreta Maidena i Splita vjerojatno je i jedan od najmanjih kapaciteta u kojima će britanske legende nastupiti na ovoj turneji.

U prodaju je, naime, pušteno svega 11.000 ulaznica, djelomično i zbog velike i raskošne produkcije koja za tu priliku ulazi u Spaladium Arenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turneja je krenula koncertom u Fort Lauderdaleu na Floridi nakon koje slijede Tulsa i Las Vegas. Bend se nakon toga seli u Meksiko te Srednju i Južnu Ameriku da bi se 30. ožujka vratili natrag u njujorški Madison Square Garden.

Poslije SAD-a slijede datumi u Japanu, Kini, Australiji, Novom Zelandu i Južnoafričku republiku, a onda konačno stižu i na europsko tlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bend je prošli tjedan predstavio svoj novi, veći i poboljšani Boeing 747 oslikan prepoznatljivim Iron Maiden logom koji će 27. srpnja sletjeti u splitsku zračnu luku.

Kao i na cijeloj turneji, k nama će ih dovesti kapetan, pjevač Bruce Dickinson, koji nije skrivao svoje oduševljenje novim avionom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prodaji još ima ulaznica za parter, gornje i donje tribine, te vip sjedenje, navodi organizator.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo