Uživajte u dobrom zvuku / Najočekivaniji albumi ove zime

Image
Foto: Promo

Kraj godine je vrijeme intenzivnih sažetaka glazbenih ostvarenja

31.12.2019.
12:31
Promo
VOYO logo

U prvim mjesecima 2019. objavljeno je puno sjajnih albuma, ali neke tek nestrpljivo očekujemo jer će ugledati svjetlo dana u narednim mjesecima. Slijedi lista najočekivanijih s kraja 2019. i početka 2020. godine!

1. Liam Payne - LP1  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo očekivani debut album Liama Paynea, koji je karijeru započeo u grupi One Direction, uskoro će biti predstavljen publici. LP1 sadržavat će hitove koji su već dobro prolazili na ljestvicama - “Strip That Down”, “Polaroid”, “For You” i “Stack It Up”. Liam Payne snimao je album u Londonu, New Yorku, Los Angelesu te surađivao s vrhunskim producentima i glazbenicima, među kojima se ističu Ed Sheeran, Ryan Tedder, Steve Mack, Zedd, Jonas Blue, Joe London te “The Monsters and The Strangerz”.

2. The Who - WHO  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni rock sastav koji je dosad prodao više od 100 milijuna primjeraka svojih albuma diljem svijeta – izdaje prvi album nakon 13 godina pauze, a javnosti je već predstavljen prvi single koji najavljuje album “Ball and Chain”. Na albumu se očekuju i kolaboracije s legendama kao što su  Simon Townshend, Benmont Tench, Carla Azar, Joey Waronker te Gordon Giltrap.

3. Kylie Minogue - Golden Live in Concert  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o koncertnom DVD-u s “Golden Tour” turneje koja je trajala od rujna 2018. do ožujka 2019. Izdanje uključuje i dodatnu izvedbu “We Are Golden”, a album je najavljen live verzijom pjesme “Lost Without You”.

4. Camila Cabello – Romance  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša članica sastava Fifth Harmony predstavlja drugi studijski album, kojeg će najaviti singleovi  "Shameless" i "Liar". Fanovi su već mogli čuti i dvije nove pjesme “Cry For Me” te “Easy”, koje će se naći među 14 pjesama na albumu.

5. Kesha – High Road  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"High Road" nasljednik je Grammyjem nominiranog albuma Rainbow. Kesha kreće na glazbeno putovanje kako bi istražila i otkrila sebe. Album pokriva čitav emocionalni spektar, od plesnih ritmova do emotivnijih, gotovo folklornih područja. Već objavljeni "Raising Hell" predviđa ono što nas očekuje na nadolazećem albumu.

6. Apocalyptica - Cell-0  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je četiri godine od zadnjeg studijskog izdanja ovog finskog kvarteta. Deveti ablum "Cell-0" prvi je u potpunosti instrumentalan album u sedamnaest godina.  Sastav je isto tako bio uključen u produkciju albuma, a na finalnom aranžmanu surađivao je i Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Metallica, Lana Del Rey, Black Sabbath).

7. Halsey – Manic  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Manic" je nastavak dobro prihvaćenog albuma iz 2017. godine "Hopeless Fountain Kingdom". Pjevačica se predstavila publici u kolovozu 2015. godine albumom „Badlands“ te pjesmom „Castle“ koji je bio i dio soundtracka za film "The Hunter and the Ice Queen".

Uživajte u dobrom zvuku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi pružio najbolje moguće iskustvo slušanja, Huawei je razvio napredni audio digitalni procesor zvuka za Kirin A1 čip. Čip je vodeći u industriji u frekvenciji obrade zvuka brzinom do 356MHZ. Precizan 3A algoritam za smanjenje buke u stvarnom vremenu omogućuje HUAWEI FreeBuds 3 da učinkovito smanjuju buku iz okoline i omogućava uživanje u čistom i ugodnom audio doživljaju čak i u bučnom okruženju.

HUAWEI FreeBuds 3 su prve otvorene TWS slušalice koje podržavaju smanjenje buke i precizno poništavaju aktivnu buku u stvarnom vremenu. Ako dvaput dodirnete lijevu ušnu slušalicu za uključivanje / isključivanje ANC funkcije, i dalje možete uživati ​​u kristalno čistoj glazbi, čak i u prepunom vlaku ili bučnom restoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutar laganih (4,5 grama po slušalici) slušalica otvorenog oblika nalazi se tehnologija aktivnog poništavanja buke i „bone“ senzor za zvuk koji putem vibracija poboljšava glas, kako bi bio jasnije istaknut tijekom telefonskih razgovora. Uz napredne mogućnosti punjenja, Huawei FreeBuds 3 može podržati neprekidnu reprodukciju glazbe do četiri sata, uz samo jedno punjenje. Uz to, kutijica za punjenje omogućuje do 20 sati trajanja baterije, što korisnicima omogućava gotovo cjelodnevnu glazbenu avanturu. Za napredne korisnike, preporučeno je korištenje više načina punjenja za neprekidnu reprodukciju.

O Huaweiju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2018. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei ima 15 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo