NAŽEŠĆI KONCERT GODINE / Najveća američka metal supergrupa po prvi put u Hrvatskoj!

Image

Down u Europu dolazi izrazito rijetko, no nas će, sretnike, posjetiti na turneji kojom će promovirati seriju nezavisno objavljenih EP- najavljenih za ovu godinu.

12.2.2013.
9:17
VOYO logo

Najveća američka underground metal supergrupa, mitski Down iz New Orleansa premijerno će nastupiti u Hrvatskoj 25. lipnja, točnije na pozornici zagrebačke Tvornice kulture.

Down u Europu dolazi izrazito rijetko, no nas će, sretnike, posjetiti na turneji kojom će promovirati seriju nezavisno objavljenih EP-ja najavljenih za ovu godinu.

Za one slabije upućene, Down se na sceni pojavio 1995. godina, a sastavljen je od članova četiri velika američka benda: Pantera, Crowbar, CorrosionofConformity i Eyehategod.

Prvi među jednakima svakako je PhilAnselmo, bivši frontman Pantere i jedan od najistaknutijih metal pjevača svih vremena. Sa svojim matičnim bandom Pantera i njihovim blockbusterom "Far Beyond Driven" Anselmo se 1994. našao i na vrhu Billboardove liste najprodavanijih albuma u Americi.

Ulaznice za premijerni nastup skupine Down u Hrvatskoj u prodaji će se naći od ponedjeljka 18. veljače po promotivnoj cijeni od 120 kn. Ta cijena vrijedi do 18. ožujka, od kada cijena raste na 140 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 160 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo