Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
veselica u subotu

Najveći žuto-crni plesnjak: Dubioza rasprodala Dom sportova

Ovaj koncert će imati i epohalni štih jer su obožavatelji Dubioze kolektiva zamoljeni da dođu u žuto-crnim bojama benda kako bi na kraju koncerta sudjelovali u najvećoj grupnoj fotografiji.

Image
Foto: Pixsell
S.K./ 20.10.2013. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tjedan dana prije koncerta Dubioze kolektiv u zagrebačkom Domu sportova rasprodale su se sve karte, što znači kako nas očekuje senzacionalna svirka i plesnjak u režiji dečkiju u žuto-crnim kombinezonima.

Štoviše, ovaj koncert će imati i epohalni štih jer su obožavatelji Dubioze kolektiva zamoljeni da dođu u žuto-crnim bojama benda kako bi na kraju koncerta sudjelovali u najvećoj grupnoj fotografiji.

Uoči nastupa u Domu sportova 26. listopada, razgovarali smo s Arminom Bušatlićem i Vedranom Mujagićem, gitaristom i basistom grupe, o njihovoj regionalnoj i inozemnoj karijeri, političkom angažmanu i novom albumu „Apsurdistan“.

"Na zagrebačkom koncertu, po prvi put planiramo prezentaciju čitavog „Apsurdistana“ jer otkad je izašao u travnju, s njega stalno sviramo po par pjesama", otkrili su dečki iz Dubioze našem novinaru.

Također su nam priznali da pjevaju o politici jer dominira njihovim, a prema tome valjda i našim, životima.

"Nismo se pretplatili da budemo politički angažiran bend, ali to je nemoguće izbjeći jer još uvijek dominira našim životima. Možda kad budemo živjeli u situaciji socijalnog blagostanja ili kad nas sve ovo prestane interesirati... Još uvijek mislimo da je preegoistično pričati o nekim svojim privatnim stvarima", pojasnio je Armin.

Nakon Zagreba Dubioza će se, u društvu Brkova i S.A.R.S.-a spustiti do Rijeke gdje će 15. studenog održati koncert u Dvorani mladosti na Trsatu.

S.K./ 20.10.2013. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Društvene mreže za početnike

Kako poslati poruku u inbox na Facebooku - Facebook za početnike

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba