veselica u subotu / Najveći žuto-crni plesnjak: Dubioza rasprodala Dom sportova

Image
Foto: Pixsell

Ovaj koncert će imati i epohalni štih jer su obožavatelji Dubioze kolektiva zamoljeni da dođu u žuto-crnim bojama benda kako bi na kraju koncerta sudjelovali u najvećoj grupnoj fotografiji.

20.10.2013.
10:00
Pixsell
VOYO logo

Tjedan dana prije koncerta Dubioze kolektiv u zagrebačkom Domu sportova rasprodale su se sve karte, što znači kako nas očekuje senzacionalna svirka i plesnjak u režiji dečkiju u žuto-crnim kombinezonima.

Štoviše, ovaj koncert će imati i epohalni štih jer su obožavatelji Dubioze kolektiva zamoljeni da dođu u žuto-crnim bojama benda kako bi na kraju koncerta sudjelovali u najvećoj grupnoj fotografiji.

Uoči nastupa u Domu sportova 26. listopada, razgovarali smo s Arminom Bušatlićem i Vedranom Mujagićem, gitaristom i basistom grupe, o njihovoj regionalnoj i inozemnoj karijeri, političkom angažmanu i novom albumu „Apsurdistan“.

"Na zagrebačkom koncertu, po prvi put planiramo prezentaciju čitavog „Apsurdistana“ jer otkad je izašao u travnju, s njega stalno sviramo po par pjesama", otkrili su dečki iz Dubioze našem novinaru.

Također su nam priznali da pjevaju o politici jer dominira njihovim, a prema tome valjda i našim, životima.

"Nismo se pretplatili da budemo politički angažiran bend, ali to je nemoguće izbjeći jer još uvijek dominira našim životima. Možda kad budemo živjeli u situaciji socijalnog blagostanja ili kad nas sve ovo prestane interesirati... Još uvijek mislimo da je preegoistično pričati o nekim svojim privatnim stvarima", pojasnio je Armin.

Nakon Zagreba Dubioza će se, u društvu Brkova i S.A.R.S.-a spustiti do Rijeke gdje će 15. studenog održati koncert u Dvorani mladosti na Trsatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo